MusicSurvivor 5.Sezon 9.Hafta Oylama Başladı

sen oğlanın tipinemi puan veriyorsun o zaman senin puanlar sayılmaz şarkıya puan vermiyorsun demekki :)

hogatha gel pardon @Çiğdem- gel buraya vadikızını jürilikten atalım kız şarkı seçmiyor parlak seçiyormuş :))

niye elenenlerin hepsi kumpas kurbanımı oldu kötüydüler elendiler:) inşallah senin elenme sıran bugündür diyelim :)
İşte ben elenirsem kumpas olur, çekemeyenim çok. mrt-06 markasını taşımak kolay mı? :)

Dün oylarımı kullanmıştım bugün bir değerlendirme yapayım :)

Bu hafta en fazla İrem Derici, Neşet Ertaş ve Şakire'yi beğendim :A @MayısKralı @Mr.At @Harunnn60

Deniz Seki'ye herhalde şimdiye kadar verdiğim en yüksek puanı verdim daha da bu kadar yüksek puan vermem sanırım :F @vadikızı

Gökhan Türkmen'e bu hafta sevebileceğin bir puan verdim :D @Bully

Nilüfer ve Candan Erçetin bu hafta umduğumdan çok çok kötü gelmişlerdi, puanlar için üzgünüm :( @soo @OzaN

Bu hafta en uzun yorumu Sibel Can için yazmak isterdim. 10 hafta kaldı ne zaman popüler şarkılarını kullanacaksın acaba merak ediyorum? @mrt-06

Bu hafta Ziynet Sali ya da Grande boy White Chocolate Mocha elenirse sevinirim :F :F @sokak sanati @denizz19
Senin yorum yapmaya hakkın yok, Hançer'i de bilmiyordun? Suistimal'i de mi bilmiyordun? Sen Gelmez Oldun'u da mı bilmiyordun? Kış Masalı ile de gelsem vereceğin en fazla 5 o yüzden boş yapma. :A

umarım seçimlerin yarışmacın kadar berbat değildir :)

İşte ben elenirsem kumpas olur, çekemeyenim çok. mrt-06 markasını taşımak kolay mı? :)

Senin yorum yapmaya hakkın yok, Hançer'i de bilmiyordun? Suistimal'i de mi bilmiyordun? Sen Gelmez Oldun'u da mı bilmiyordun? Kış Masalı ile de gelsem vereceğin en fazla 5 o yüzden boş yapma. :A

ben asla şu şarkıyla gelsen yüksek veririm diyerek oylarımı ipotek altına almam:) gelirsin kaç puan verdiğimi görürsün? bizde malı görmeden fiyat biçilmez :) önce malı görmemiz lazım :)

tabi @batuhankaralar bağlar adına cevap vermişim hızmı alamayıp :) ama o da öyle cevap verecektir nasıl olsa :)

Bana bu hafta biraz kızabilirsin istediğim puan olmadı ama yüksek vereceğim
şarkısı çok😉

umarım seçimlerin yarışmacın kadar berbat değildir :)

ben asla şu şarkıyla gelsen yüksek veririm diyerek oylarımı ipotek altına almam:) gelirsin kaç puan verdiğimi görürsün? bizde malı görmeden fiyat biçilmez :) önce malı görmemiz lazım :)

tabi @batuhankaralar bağlar adına cevap vermişim hızmı alamayıp :) ama o da öyle cevap verecektir nasıl olsa :)
Ziynet Sali'ye tam verdim nasil sence :A

Padişah ile gel, Çakmak Çakmak ile gel, Kıskıvrak ile gel, Kış Masalı ile gel, Galata ile gel, bak 5 haftanın şarkısını verdim bana böyle kıyıda köşede kalmış şarkılarla gelme :A

Padişah ile gel, Çakmak Çakmak ile gel, Kıskıvrak ile gel, Kış Masalı ile gel, Galata ile gel, bak 5 haftanın şarkısını verdim böyle kıyıda köşede kalmış şarkılarla gelme :A

Son 3 yıla Sibel Can ile (Bülent Ersoy Show,Güzel Köylü,Sibelcan YılbaşıÖzel) girdik, çok güzel şarkıları var ama burada nedense hiç bilmediğim şarkıları var. :A

:ppp: @mrt-06 atacancığım sen bu kız düşkününe bakma elenmezsin sen:D
yukardaki mesajıma ters pandik hareketi çekmişsin senden bunu beklemezdim valla artık bir ay seninle konuşmam :)

Padişah ile gel, Çakmak Çakmak ile gel, Kıskıvrak ile gel, Kış Masalı ile gel, Galata ile gel, bak 5 haftanın şarkısını verdim böyle kıyıda köşede kalmış şarkılarla gelme :A
sen kendini kurtarabildinmi bu hafta :) bu hafta cem karacanın sıva haftasıydı en berbat şarkılardan biriyle gelmişsin :))

yukardaki mesajıma ters pandik hareketi çekmişsin senden bunu beklemezdim valla artık bir ay seninle konuşmam :)

sen kendini kurtarabildinmi bu hafta :) bu hafta cem karacanın sıva haftasıydı en berbat şarkılardan biriyle gelmişsin :))
Hadi oradan sana göre Cem amca her hafta berbat :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan