türbüşona iyi puan verdiğin için zaten tanrı kanatlarını yolmuş iyi puan vermeseydin seninde kanatların olurdu ohh iyi olmuş yolunmuş melek )
Turbişon kim ayol kimi diyosun sen
türbüşona iyi puan verdiğin için zaten tanrı kanatlarını yolmuş iyi puan vermeseydin seninde kanatların olurdu ohh iyi olmuş yolunmuş melek )
Turbişon kim ayol kimi diyosun sen
Tamam ablacım sen nasıl diyorsan öyledirTakma demeyelim ona ben birini sevemiyorsam hiç sevemiyorum ablam öyleki
tv müzik kanallarını bile değiştiriyorum ben ama gökhanı baştan beri çok severim
@Bully kaanın bana mesaj vermesine gerek yok ki benim sevdiğimi biliyo o seviyorsam
düşük vermem ayrıca adım melek diye kanatlarım mı var bana mesaj verecek be
eleneceğin günü iple çekiyorsun idam sehpan hazır sandalyene tekmeyi ben atacağım büyük bir mutluluklaAblam bu akşam yayındayız demi? @Çiğdem-
türbüşon bully nin yarıştığı kelaynak işte
Tamam ablacım sen nasıl diyorsan öyledir
Aynen Gökhan sevilmez mi ya
Bahsettiğim koruyucu meleklerden biri de sendin tabii ki çatlasın @destere
Bir kumpasa maruz kalmazsam elenmem merak etme. ))eleneceğin günü iple çekiyorsun idam sehpan hazır sandalyene tekmeyi ben atacağım büyük bir mutlulukla
senden daha ne yakışıklı diye kıskandın dimii
Bir kumpasa maruz kalmazsam elenmem merak etme. ))
sen oğlanın tipinemi puan veriyorsun o zaman senin puanlar sayılmaz şarkıya puan vermiyorsun demekki
hogatha gel pardon @Çiğdem- gel buraya vadikızını jürilikten atalım kız şarkı seçmiyor parlak seçiyormuş )
niye elenenlerin hepsi kumpas kurbanımı oldu kötüydüler elendiler inşallah senin elenme sıran bugündür diyelim
benim gibi ol sadece şarkıyı dinle sese önem ver)yokk bee şarkısına veriyorum ben aaa türbuşon dedin bende ona yorum yaptım
iştee @Çiğdem- kızz gel buraya al sevgilini başımdan
benim gibi ol sadece şarkıyı dinle sese önem ver)
Benimle aynı fikirde olmanı tam takdir edecektim ki sonra yeni bir bedduanın hazırlığına başladımİlk defa Deniz'le aynı fikirdeyim kötüydü seninki her zamanki gibi Ha Ziynet Ariana'dan da beter tabi o ayrı mesele
öyle bir güldünki sanki dediklerim sana inandırıc gelmemiş gibihe he kesin öyledir sese önem veriyosun sen
Bedduan seni bulur inşlahDün oylarımı kullanmıştım bugün bir değerlendirme yapayım
Bu hafta en fazla İrem Derici, Neşet Ertaş ve Şakire'yi beğendim @MayısKralı @Mr.At @Harunnn60
Deniz Seki'ye herhalde şimdiye kadar verdiğim en yüksek puanı verdim daha da bu kadar yüksek puan vermem sanırım @vadikızı
Gökhan Türkmen'e bu hafta sevebileceğin bir puan verdim @Bully
Nilüfer ve Candan Erçetin bu hafta umduğumdan çok çok kötü gelmişlerdi, puanlar için üzgünüm @soo @OzaN
Bu hafta en uzun yorumu Sibel Can için yazmak isterdim. 10 hafta kaldı ne zaman popüler şarkılarını kullanacaksın acaba merak ediyorum? @mrt-06
Bu hafta Ziynet Sali ya da Grande boy White Chocolate Mocha elenirse sevinirim @sokak sanati @denizz19
Ne beni bulacak bu hafta herkes iddiasız gelmiş rahat birinci olurumBedduan seni bulur inşlah
bazen cümlenin yarısını okuyup cevaplamak en iyisi cümle sonunda hep insanların artniyeti ortaya çıkıyor @MasacRE- hepsini okuyacağını nerden bilsin? bu arada kendisi bizim sıva gurubunun değerli bir elemanıdır dedikleri hep doğrudur diyemesemde nerdeyse yüzde onu doğrudur diyebilirim yani kefil falan değilim onaBenimle aynı fikirde olmanı tam takdir edecektim ki sonra yeni bir bedduanın hazırlığına başladım
öyle bir güldünki sanki dediklerim sana inandırıc gelmemiş gibi
niye inanmıcam ayol aa