tüh ben @denizz19 e böyle yazmisim.nihayet! bana bu tarzlarla gel
şimdi mecburi 4ten daha yüksek puan vermek zorundayim
Son düzenleme:
tüh ben @denizz19 e böyle yazmisim.nihayet! bana bu tarzlarla gel
Ben yalan konuşmam boş konuşurum ara ara ama yalan konuşmam
tamam 4 vermem, fazla zorlamaBen yalan konuşmam boş konuşurum ara ara ama yalan konuşmam4'ten yüksek hatta 5'ten yüksek belki de yerden yüksek bir rakam
Şu sözlerin güzelliğine bakar mısın gelemiyorum yanına kısa sürecek unutma korkuyorum dönene kadar biterse biterse.tamam 4 vermem, fazla zorlama
Şu sözlerin güzelliğine bakar mısın gelemiyorum yanına kısa sürecek unutma korkuyorum dönene kadar biterse biterse.
Bu haftadan sonra da şahane bir şarkım var çok beğeneceğine Emin'im.
o paylastigin sözlerin bu sarkiya ait olduguna dikkat etmemistim. şimdi alici gözle dinledim ve suanki ruh halimide göze alirsak vermeyi dusundugum puanin 2-3 puan yukarisinda olacak puanimBu haftadan sonra da şahane bir şarkım var çok beğeneceğine Emin'im.
Bugün son gün unutma kullan.o paylastigin sözlerin bu sarkiya ait olduguna dikkat etmemistim. şimdi alici gözle dinledim ve suanki ruh halimide göze alirsak vermeyi dusundugum puanin 2-3 puan yukarisinda olacak puanim
Henüz vermedim
Henüz vermedim
İlk defa Deniz'le aynı fikirdeyim kötüydü seninki her zamanki gibiHa Ziynet Ariana'dan da beter tabi o ayrı mesele
kullandım
hadi yine yaşadınGönderdim oylarımı, hayırlı uğurlu olsun.
Ne diyeyim ki Allah kahretsin senihadi yine yaşadınbu hafta bir puan verme hakkım vardı ama hogatha son hamleyle bir puan verme hakkımı elimden almış bir puanla elenmezsen bilki bu hogathanın sana kıyağı
bu sözle @vadikızı na mesajmı vermek istiyorsun anlamadımkiNe diyeyim ki Allah kahretsin seniBeni elemek kolay değil öyle koruyucu meleklerim var benim
Ablam sana cevabını verecektir sonuçlardabu sözle @vadikızı na mesajmı vermek istiyorsun anlamadımki) yalnız bu hafta o da türbüşondan nefret etmiş
Ablam sana cevabını verecektir sonuçlardaO nefret etseydi çoktan nefret ederdi bilirsin bir sanatçıya en baştan taktıysa takmaya devam eder neyse ki Gökhan'ı sevdi
bu sözle @vadikızı na mesajmı vermek istiyorsun anlamadımki) yalnız bu hafta o da türbüşondan nefret etmiş
Takma demeyelim ona ben birini sevemiyorsam hiç sevemiyorum ablam öyleki
tv müzik kanallarını bile değiştiriyorum benama gökhanı baştan beri çok severim
@Bully kaanın bana mesaj vermesine gerek yok ki benim sevdiğimi biliyo o seviyorsam
düşük vermem ayrıca adım melek diye kanatlarım mı var bana mesaj verecek be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?