ben kıyamam ona yolamam saçını falan canı sağolsun onun
@destere cimm ben çıkıyorum size geceler efenim😉
zaten çıkış saatin gelmişti bugün uzatmaları oynuyordun bu saate kalman bile mucize
Senin yaş kaçtı bu şarkının popüler olduğu zamanları hatırlamıyorsun herhalde. Şarkının sözlerindeki anlam yeter her dinleyişte etkiler hala.
2 tane cover kullandım şu ana kadar. Bence ikisi de şarkının orijinalleri dahil en iyi halleriydi, cover meselesi kişiden kişiye değişebileceğinden pek bir şey demem ama bu haftaki şarkı efsane, sonrakiler de.
Oylarımı kullandım. Herkese hayırlı olsun şimdiden. Açıklama yapmayacağım artık. Şarkıların geneli güzeldi. Karar vermek sıralamak zordu.
Beğenmedim maalesef bu hafta da zayıf halkasın bence4.5 göz ile senin açıklamanı bekliyorduk.
Füzeleri nasıl buldun.
Beğenmedim maalesef bu hafta da zayıf halkasın bence
Bak Rihanna'da yüksek puanlar bayağı veriyordum sana ama cidden bu kızdan duygu alamıyorum ben. Bir de slow dene istersen belki daha iyi olur. Ben de iyi puan vermek istiyorum.Final puanı alacağım kesinleşti.
Bak Rihanna'da yüksek puanlar bayağı veriyordum sana ama cidden bu kızdan duygu alamıyorum ben. Bir de slow dene istersen belki daha iyi olur. Ben de iyi puan vermek istiyorum.
Şu an kendi kafa müziklerimi dinliyorum o hafta gelince dinlerim elenmezsen.1-2 haftaya Love me Harder kullanacağım. Dinle bakalım.
Şu an kendi kafa müziklerimi dinliyorum o hafta gelince dinlerim elenmezsen.
Shakira ve Ariana'ya git gel yaptım ama ...Hem düşük ver hem şarkımı dinleme sen ne nankör çıktın.
Shakira ve Ariana'ya git gel yaptım ama ...
Ben sevdiğimi gömerim genelde aslında kıymet bilmen lazımDüşük verdin mi verdin hıyar..
@sokak sanati sen kaç vereceksin bana bu hafta
Gideceğim haftada final puanı alırsam seni yakarım Umutttt!!Verdim zaten puanları. Ortalama üstü verdim. Bu hafta en çok şaşırtan @Mr.At oldu. Tam puanı haleti cacık.
Gideceğim haftada final puanı alırsam seni yakarım Umutttt!!
Ben çekiliyorum yarışmadan. Hep ortada yer alınca final haftasında kullanacağım şarkıyı bu haftaya çektim.Bu hafta gitmezsin kanka final puanı gelir bence.