MusicSurvivor 5.Sezon 9.Hafta Oylama Başladı

Bu haftadan sonra da şahane bir şarkım var çok beğeneceğine Emin'im. :D
o paylastigin sözlerin bu sarkiya ait olduguna dikkat etmemistim. şimdi alici gözle dinledim ve suanki ruh halimide göze alirsak vermeyi dusundugum puanin 2-3 puan yukarisinda olacak puanim :)

hadi yine yaşadın :) bu hafta bir puan verme hakkım vardı ama hogatha son hamleyle bir puan verme hakkımı elimden almış bir puanla elenmezsen bilki bu hogathanın sana kıyağı :)
Ne diyeyim ki Allah kahretsin seni :) Beni elemek kolay değil öyle koruyucu meleklerim var benim :A

bu sözle @vadikızı na mesajmı vermek istiyorsun anlamadımki :)) yalnız bu hafta o da türbüşondan nefret etmiş :)
Ablam sana cevabını verecektir sonuçlarda :A O nefret etseydi çoktan nefret ederdi bilirsin bir sanatçıya en baştan taktıysa takmaya devam eder neyse ki Gökhan'ı sevdi :A

Ablam sana cevabını verecektir sonuçlarda :A O nefret etseydi çoktan nefret ederdi bilirsin bir sanatçıya en baştan taktıysa takmaya devam eder neyse ki Gökhan'ı sevdi :A

:FTakma demeyelim ona ben birini sevemiyorsam hiç sevemiyorum ablam öyleki
tv müzik kanallarını bile değiştiriyorum ben :D ama gökhanı baştan beri çok severim :D

bu sözle @vadikızı na mesajmı vermek istiyorsun anlamadımki :)) yalnız bu hafta o da türbüşondan nefret etmiş :)

:F
@Bully kaanın bana mesaj vermesine gerek yok ki benim sevdiğimi biliyo o seviyorsam
düşük vermem ayrıca adım melek diye kanatlarım mı var bana mesaj verecek be :F:F

:FTakma demeyelim ona ben birini sevemiyorsam hiç sevemiyorum ablam öyleki
tv müzik kanallarını bile değiştiriyorum ben :D ama gökhanı baştan beri çok severim :D

:F
@Bully kaanın bana mesaj vermesine gerek yok ki benim sevdiğimi biliyo o seviyorsam
düşük vermem ayrıca adım melek diye kanatlarım mı var bana mesaj verecek be :F:F

türbüşona iyi puan verdiğin için zaten tanrı kanatlarını yolmuş :) iyi puan vermeseydin seninde kanatların olurdu:) ohh iyi olmuş yolunmuş melek :))

Forum İstatistikleri

Konular
173,000
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar