MusicSurvivor 5.Sezon 9.Hafta Oylama Başladı

Youtube açılmışken müzik dinliyim dedim Ayşenur hanımın müzikleri koro yapmışlar, çok seviyorum bu kadını özellikle Dida'yı.
Karadenizli arkadaşlarım siz de dinliyor musunuz Ayşenur Kolivar'ı?
@Çiğdem- @sürgünüm

Karadeniz müziklerini çok seviyorum bazılarının sözlerini anlamasam da hep dokunaklı geliyor bana.

ayy bende girebildim şimdi programa güvenmedim kaldırmıştım ama twiitere girilmiyor
hala ya

Elenmeyecek Shakira'mmm.
Allahın izniyle finale kadar gidicezz.
allahın izniyle ve de bizim puanlarımızla şutlayacağız büyük ihtimal

yalnız 3 şarkısı vardı beklediğim? onlar hala gelmedi onları artık youtube dan izleyip açığı kapatırırz

Ooo hemde nasıl.
İleri ki haftalarda hep diyeceksin Harunn ya biz bu şarkıları biliyor küçükken/Ergenken dinlerdik hep diye

keshanın tik tak ından bahsediyor sanki
öyle bir şarkı bulamayacağına göre senden pekde sürpriz beklemiyorum

Son Oy Gönderme Tarihi : 27 Aralık Salı 22:00

Youtube olmamasından dolayı 2 günlük bir gecikme oldu ama sizden ben özür dilemeyecem çünkü devleti Acun beyle birlikte mahkemeye verip tazminat paramızıda aldık özür mektubunuda aldık sizlerdende özür diliyorlar bizleri madur ettikleri için

İlk sayfada Recap videosu herkese başarılar

@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Tzira @Doğu