MusicSurvivor 5.Sezon 9.Hafta Oylama Başladı

Biraz yavaş ama giriliyor. :A
Girilmiyor halen yavaş. :( Yarın gelir ama ( İnşAllah ) :D
Ben hala giremiyorumda zenmate diye program buldum onunla girdim yuotubeye twiitere:D
aaa demek ufacık boyuylA ablasını kandırmaya çalıştı atacan efendi :A :A :A

Yarın gündüz başlarız düzelirde inş ben ilk günde 10 falan oy alıyordum ilk günü boş geçemem bu yarışmanın oy sayısı hep 25 e oynamalı :A :A :A

Yarın gündüz başlarız düzelirde inş ben ilk günde 10 falan oy alıyordum ilk günü boş geçemem bu yarışmanın oy sayısı hep 25 e oynamalı :A :A :A

@mrt-06 atacanımı bilmiyorum onda yavaş olabilir kandırmaz be sende ama ben hiç giremiyordum o dediğim programı ekledim chorme ye öyle girdim ikisinide:D

@mrt-06 atacanımı bilmiyorum onda yavaş olabilir kandırmaz be sende ama ben hiç giremiyordum o dediğim programı ekledim chorme ye öyle girdim ikisinide:D
Daha demin girdim ama dediğim gibi yavaş hala. :D

atacan dns yapıp öyle girmiştir @Çiğdem-

ozaman yarın gündüz başlarız iyice düzelsin :Z:Z:Z
düzelmiyebilir ama cumhurbaşkanına birisi senin yüzünden yandık video çekip youtube koymuş @Çiğdem- yani bir 6 yıl beklenebilir youtube o Aspronun cinsellik reklamını kaldırmadı yani youtuba bu olaydn sonra 6 çarpı 4 yıl youtube yasaklanabilir twitterda gidik

Biliyorum ablacım dediğim gibi ben hiç giremedim zenmate diye bir program buldum
onunla girdim işte sen doğru diyosun bakma çiğdeme sen :D:D
o fetonun programı olmasın
bence bir göndermeyi hakettiler
ben bir Fenerbahçe marşıyla gönderme yapıyım @destere @Çiğdem- @Çiğdem- iştersen sende Beşiktaş marşıyla gönderme yap

yine youtube açılmıyor ama yeni bir giriş kapısı buldum artık izleyebiliyorum şarkıları :)
o bence fetonunda sunucu izliyemiyor

Forum İstatistikleri

Konular
173,003
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar