Şarkımı yorumlayan da yok bu hafta kesin eleneceğim![]()
Ablam ben şarkını gördüm ama yorum yapmak istemedim çünkü yorum yapınca
istediğim puanı veremiyorum ondan yoksa şarkın güzel
Şarkımı yorumlayan da yok bu hafta kesin eleneceğim![]()
bence bu yarışma olmaz youtube kapandı ve yasaklandıAblam ben şarkını gördüm ama yorum yapmak istemedim çünkü yorum yapınca
istediğim puanı veremiyorum ondan yoksa şarkın güzel
Yarışma tahminen 6 yıl yada 12 yıl iptal olabilir
bence bu yarışma olmaz youtube kapandı ve yasaklandı
Youtube açıldı bence başlat artık.@pompy yarışmamı bitirdi 😱😱😱 @mrt-06 @Harunnn60 @sokak sanati @Bully @sokak sanati @destere @xemrexxx
aaa söylesene cnm açıldımı herkeseYoutube açıldı bence başlat artık.![]()
Biraz yavaş ama giriliyor.aaa söylesene cnm açıldımı herkese![]()
ozaman yarın gündüz başlarız iyice düzelsinBiraz yavaş ama giriliyor.![]()
Biraz yavaş ama giriliyor.![]()
Girilmiyor halen yavaş.ozaman yarın gündüz başlarız iyice düzelsin![]()
Biraz yavaş ama giriliyor.![]()
Girilmiyor halen yavaş.Yarın gelir ama ( İnşAllah )
![]()
aaa demek ufacık boyuylA ablasını kandırmaya çalıştı atacan efendiBen hala giremiyorumda zenmate diye program buldum onunla girdim yuotubeye twiitere![]()
aaa demek ufacık boyuylA ablasını kandırmaya çalıştı atacan efendi![]()
![]()
Yarın gündüz başlarız düzelirde inş ben ilk günde 10 falan oy alıyordum ilk günü boş geçemem bu yarışmanın oy sayısı hep 25 e oynamalı![]()
![]()
![]()
aaa demek ufacık boyuylA ablasını kandırmaya çalıştı atacan efendi![]()
![]()
Yarın gündüz başlarız düzelirde inş ben ilk günde 10 falan oy alıyordum ilk günü boş geçemem bu yarışmanın oy sayısı hep 25 e oynamalı![]()
![]()
![]()
Daha demin girdim ama dediğim gibi yavaş hala.@mrt-06 atacanımı bilmiyorum onda yavaş olabilir kandırmaz be sende ama ben hiç giremiyordum o dediğim programı ekledim chorme ye öyle girdim ikisinide![]()
atacan dns yapıp öyle girmiştir @Çiğdem-@mrt-06 atacanımı bilmiyorum onda yavaş olabilir kandırmaz be sende ama ben hiç giremiyordum o dediğim programı ekledim chorme ye öyle girdim ikisinide![]()
düzelmiyebilir ama cumhurbaşkanına birisi senin yüzünden yandık video çekip youtube koymuş @Çiğdem- yani bir 6 yıl beklenebilir youtube o Aspronun cinsellik reklamını kaldırmadı yani youtuba bu olaydn sonra 6 çarpı 4 yıl youtube yasaklanabilir twitterda gidikozaman yarın gündüz başlarız iyice düzelsin![]()
Daha demin girdim ama dediğim gibi yavaş hala.![]()
@tolgab zaten hep destekler beni. Ariana kızımızıda sever öyle hatırlıyorum.
Sen uygun olunca füzeleri bak.![]()
o fetonun programı olmasınBiliyorum ablacım dediğim gibi ben hiç giremedim zenmate diye bir program buldum
onunla girdim işte sen doğru diyosun bakma çiğdeme sen![]()
o bence fetonunda sunucu izliyemiyoryine youtube açılmıyor ama yeni bir giriş kapısı buldum artık izleyebiliyorum şarkıları![]()
youtube a normal giriş mümkün değil anca kendi çabalarımızla proğram ekleyip öyle girebiliyoruz ki girdik yani başardık sonundabu youtube düzelmedimi hala bende yasaklanmadığı için anlayamıyorum bilgi verin![]()
keşke yapmasaydın o programlar fetonunsa bilişim şube farkettiğinde tutuklaryoutube a normal giriş mümkün değil anca kendi çabalarımızla proğram ekleyip öyle girebiliyoruz ki girdik yani başardık sonunda![]()
yine youtube açılmıyor ama yeni bir giriş kapısı buldum artık izleyebiliyorum şarkıları![]()