Şarkımı yorumlayan da yok bu hafta kesin eleneceğim
Ablam ben şarkını gördüm ama yorum yapmak istemedim çünkü yorum yapınca
istediğim puanı veremiyorum ondan yoksa şarkın güzel
Şarkımı yorumlayan da yok bu hafta kesin eleneceğim
bence bu yarışma olmaz youtube kapandı ve yasaklandıAblam ben şarkını gördüm ama yorum yapmak istemedim çünkü yorum yapınca
istediğim puanı veremiyorum ondan yoksa şarkın güzel
Yarışma tahminen 6 yıl yada 12 yıl iptal olabilir
bence bu yarışma olmaz youtube kapandı ve yasaklandı
Youtube açıldı bence başlat artık.@pompy yarışmamı bitirdi 😱😱😱 @mrt-06 @Harunnn60 @sokak sanati @Bully @sokak sanati @destere @xemrexxx
aaa söylesene cnm açıldımı herkeseYoutube açıldı bence başlat artık.
Biraz yavaş ama giriliyor.aaa söylesene cnm açıldımı herkese
ozaman yarın gündüz başlarız iyice düzelsinBiraz yavaş ama giriliyor.
Biraz yavaş ama giriliyor.
Girilmiyor halen yavaş. Yarın gelir ama ( İnşAllah )ozaman yarın gündüz başlarız iyice düzelsin
Biraz yavaş ama giriliyor.
Girilmiyor halen yavaş. Yarın gelir ama ( İnşAllah )
aaa demek ufacık boyuylA ablasını kandırmaya çalıştı atacan efendiBen hala giremiyorumda zenmate diye program buldum onunla girdim yuotubeye twiitere
aaa demek ufacık boyuylA ablasını kandırmaya çalıştı atacan efendi
Yarın gündüz başlarız düzelirde inş ben ilk günde 10 falan oy alıyordum ilk günü boş geçemem bu yarışmanın oy sayısı hep 25 e oynamalı
aaa demek ufacık boyuylA ablasını kandırmaya çalıştı atacan efendi
Yarın gündüz başlarız düzelirde inş ben ilk günde 10 falan oy alıyordum ilk günü boş geçemem bu yarışmanın oy sayısı hep 25 e oynamalı
Daha demin girdim ama dediğim gibi yavaş hala.@mrt-06 atacanımı bilmiyorum onda yavaş olabilir kandırmaz be sende ama ben hiç giremiyordum o dediğim programı ekledim chorme ye öyle girdim ikisinide
atacan dns yapıp öyle girmiştir @Çiğdem-@mrt-06 atacanımı bilmiyorum onda yavaş olabilir kandırmaz be sende ama ben hiç giremiyordum o dediğim programı ekledim chorme ye öyle girdim ikisinide
düzelmiyebilir ama cumhurbaşkanına birisi senin yüzünden yandık video çekip youtube koymuş @Çiğdem- yani bir 6 yıl beklenebilir youtube o Aspronun cinsellik reklamını kaldırmadı yani youtuba bu olaydn sonra 6 çarpı 4 yıl youtube yasaklanabilir twitterda gidikozaman yarın gündüz başlarız iyice düzelsin
Daha demin girdim ama dediğim gibi yavaş hala.
@tolgab zaten hep destekler beni. Ariana kızımızıda sever öyle hatırlıyorum.
Sen uygun olunca füzeleri bak.
o fetonun programı olmasınBiliyorum ablacım dediğim gibi ben hiç giremedim zenmate diye bir program buldum
onunla girdim işte sen doğru diyosun bakma çiğdeme sen
o bence fetonunda sunucu izliyemiyoryine youtube açılmıyor ama yeni bir giriş kapısı buldum artık izleyebiliyorum şarkıları
youtube a normal giriş mümkün değil anca kendi çabalarımızla proğram ekleyip öyle girebiliyoruz ki girdik yani başardık sonundabu youtube düzelmedimi hala bende yasaklanmadığı için anlayamıyorum bilgi verin
keşke yapmasaydın o programlar fetonunsa bilişim şube farkettiğinde tutuklaryoutube a normal giriş mümkün değil anca kendi çabalarımızla proğram ekleyip öyle girebiliyoruz ki girdik yani başardık sonunda
yine youtube açılmıyor ama yeni bir giriş kapısı buldum artık izleyebiliyorum şarkıları