MusicSurvivor 5.Sezon 9.Hafta Oylama Başladı

Youtube açılmışken müzik dinliyim dedim Ayşenur hanımın müzikleri koro yapmışlar, çok seviyorum bu kadını özellikle Dida'yı. :bhr: Karadenizli arkadaşlarım siz de dinliyor musunuz Ayşenur Kolivar'ı? :D @Çiğdem- @sürgünüm

Karadeniz müziklerini çok seviyorum bazılarının sözlerini anlamasam da hep dokunaklı geliyor bana. :(

Youtube açılmışken müzik dinliyim dedim Ayşenur hanımın müzikleri koro yapmışlar, çok sevmiyorum bu kadını özellikle Dida'yı. :bhr: Karadenizli arkadaşlarım siz de dinliyor musunuz Ayşenur Kolivar'ı? :D @Çiğdem- @sürgünüm

Karadeniz müziklerini çok seviyorum bazılarının sözlerini anlamasam da hep dokunıklı geliyor bana. :(

ayy bende girebildim şimdi programa güvenmedim kaldırmıştım ama twiitere girilmiyor
hala ya :(

Son Oy Gönderme Tarihi : 27 Aralık Salı 22:00

Youtube olmamasından dolayı 2 günlük bir gecikme oldu ama sizden ben özür dilemeyecem çünkü devleti Acun beyle birlikte mahkemeye verip tazminat paramızıda aldık özür mektubunuda aldık sizlerdende özür diliyorlar bizleri madur ettikleri için
:A :A :A

İlk sayfada Recap videosu herkese başarılar
:Z:Z:Z

@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Tzira @Doğu