Damien Duff
Favori Üye
Youtube açılmışken müzik dinliyim dedim Ayşenur hanımın müzikleri koro yapmışlar, çok sevmiyorum bu kadını özellikle Dida'yı. Karadenizli arkadaşlarım siz de dinliyor musunuz Ayşenur Kolivar'ı? @Çiğdem- @sürgünüm
Karadeniz müziklerini çok seviyorum bazılarının sözlerini anlamasam da hep dokunıklı geliyor bana.
Aman Youtube önemli gerisi benim için olmasa da olur.ayy bende girebildim şimdi programa güvenmedim kaldırmıştım ama twiitere girilmiyor
hala ya
Aman Youtube önemli gerisi benim için olmasa da olur.
harika göndermeler yapmışsın her zamanki gibi senin tahminlerini doğru kabul edersek bu hafta @Harunnn60 un elenmesi lazım
Elenmeyecek Shakira'mmm. Allahın izniyle finale kadar gidicezz.harika göndermeler yapmışsın her zamanki gibi senin tahminlerini doğru kabul edersek bu hafta @Harunnn60 un elenmesi lazım
allahın izniyle ve de bizim puanlarımızla şutlayacağız büyük ihtimalElenmeyecek Shakira'mmm. Allahın izniyle finale kadar gidicezz.
Loca'ya çok az bi zaman kaldı.allahın izniyle ve de bizim puanlarımızla şutlayacağız büyük ihtimal
yalnız 3 şarkısı vardı beklediğim? onlar hala gelmedi onları artık youtube dan izleyip açığı kapatırırz
Loca'ya çok az bi zaman kaldı.
Bunu bende beğenmiştim ama ilk haftalarda kullanılırdı bu şarkı artık biz final etaplarına girdik.mesela bu vardı niye gelmedi anlamadım
bu nasıl buda bayağı güzel bir şarkı
Bunu bende beğenmiştim ama ilk haftalarda kullanılırdı bu şarkı artık biz final etaplarına girdik.
Ooo hemde nasıl.desene sen finale pis şarkılar bıraktın
Ooo hemde nasıl.
İleri ki haftalarda hep diyeceksin Harunn ya biz bu şarkıları biliyor küçükken/Ergenken dinlerdik hep diye
Var canım var çoşturcaz haftaya seni. @Çiğdem-keshanın tik tak ından bahsediyor sanki öyle bir şarkı bulamayacağına göre senden pekde sürpriz beklemiyorum
hogathadan yardım alırsan kesin elenirsin onu işe karıştırma gidip inadına en foktan şarkıları seçerVar canım var çoşturcaz haftaya seni. @Çiğdem-
Sen Shakira'nın yeni şarkısını dinledin mi bakayım.hogathadan yardım alırsan kesin elenirsin onu işe karıştırma gidip inadına en foktan şarkıları seçer
shakirayı sade seviyorum karışık olunca değeri düşüyor yanındaki parlak kafa gereksiz bir seçimSen Shakira'nın yeni şarkısını dinledin mi bakayım.