MusicSurvivor 5.Sezon 9.Hafta Oylama Başladı

Biraz yavaş ama giriliyor.
Girilmiyor halen yavaş.
Yarın gelir ama ( İnşAllah )
Ben hala giremiyorumda zenmate diye program buldum onunla girdim yuotubeye twiitere
aaa demek ufacık boyuylA ablasını kandırmaya çalıştı atacan efendi

Yarın gündüz başlarız düzelirde inş ben ilk günde 10 falan oy alıyordum ilk günü boş geçemem bu yarışmanın oy sayısı hep 25 e oynamalı

@mrt-06 atacanımı bilmiyorum onda yavaş olabilir kandırmaz be sende ama ben hiç giremiyordum o dediğim programı ekledim chorme ye öyle girdim ikisinide

@mrt-06 atacanımı bilmiyorum onda yavaş olabilir kandırmaz be sende ama ben hiç giremiyordum o dediğim programı ekledim chorme ye öyle girdim ikisinide
Daha demin girdim ama dediğim gibi yavaş hala.

atacan dns yapıp öyle girmiştir @Çiğdem-

ozaman yarın gündüz başlarız iyice düzelsin
düzelmiyebilir ama cumhurbaşkanına birisi senin yüzünden yandık video çekip youtube koymuş @Çiğdem- yani bir 6 yıl beklenebilir youtube o Aspronun cinsellik reklamını kaldırmadı yani youtuba bu olaydn sonra 6 çarpı 4 yıl youtube yasaklanabilir twitterda gidik

Biliyorum ablacım dediğim gibi ben hiç giremedim zenmate diye bir program buldum
onunla girdim işte sen doğru diyosun bakma çiğdeme sen
o fetonun programı olmasın
bence bir göndermeyi hakettiler
ben bir Fenerbahçe marşıyla gönderme yapıyım @destere @Çiğdem- @Çiğdem- iştersen sende Beşiktaş marşıyla gönderme yap

yine youtube açılmıyor ama yeni bir giriş kapısı buldum artık izleyebiliyorum şarkıları
o bence fetonunda sunucu izliyemiyor