Düzelmedi maalesefbu youtube düzelmedimi hala bende yasaklanmadığı için anlayamıyorum bilgi verin
Düzelmedi maalesefbu youtube düzelmedimi hala bende yasaklanmadığı için anlayamıyorum bilgi verin
düzelince konuya gelip söyle sana görev verdimDüzelmedi maalesef
Benim kendime hayrım yok ki bu görevi @destere'nin veya diğer sıvacı kardeşlerimin üstüne yıksam olmammı?düzelince konuya gelip söyle sana görev verdim
hhahaha ayy neyse senin bir halta yaramayacağını bende sonradan aklıma geldi durum güncellmesi yAptımBenim kendime hayrım yok ki bu görevi @destere'nin veya diğer sıvacı kardeşlerimin üstüne yıksam olmammı?
İşte böyle akılcı ve pratik yöntemler bulun canımızı yiyin her şeyi devletten beklemeyinhhahaha ayy neyse senin bir halta yaramayacağını bende sonradan aklıma geldi durum güncellmesi yAptım
senin bu devletin yüzünden benim yarışmam aksıyor ama acun bey ile aram iyi bugünlerde bir mahkemeye verelim devletinizide görün ayoll tazminat paralarını koparalımİşte böyle akılcı ve pratik yöntemler bulun canımızı yiyin her şeyi devletten beklemeyin
Devletimize laf yok azıcık sabredin hele ölmezsinizsenin bu devletin yüzünden benim yarışmam aksıyor ama acun bey ile aram iyi bugünlerde bir mahkemeye verelim devletinizide görün ayoll tazminat paralarını koparalım
ronaldom yokmuş klipte puanın düşücek ayoll
Kız bu klipte Shakira'nın kocası da yer alıyor.ronaldom yokmuş klipte puanın düşücek ayoll
PİS TORPİLCİ MUSTİMİN ARKADAŞI OLMASINA DUA ETSİNKız bu klipte Shakira'nın kocası da yer alıyor.Kadın eşinin takımını koyacak her halde.
Bana bak Giresun'a yanımda ki ile gelir saçını başını yolarız.ssPİS TORPİLCİ MUSTİMİN ARKADAŞI OLMASINA DUA ETSİN
hhahaha @destere gelir önümde siper durur ayoll dün akşam bana kıçımdan vurulması etki etmiyor dedi onu kalkan olarak kullanırımBana bak Giresun'a yanımda ki ile gelir saçını başını yolarız.ss
Çiğdem2 ile mücadele edemezsin bence.hhahaha @destere gelir önümde siper durur ayoll dün akşam bana kıçımdan vurulması etki etmiyor dedi onu kalkan olarak kullanırım
onun yaşlarında bende çok enerjiktim yerimde duramazdım şimdi o enerjim yok tabiÇiğdem2 ile mücadele edemezsin bence.
Sorma ya Allahım nasıl bir enerji bu.😳 Giresunluların hepsi böyle.onun yaşlarında bende çok enerjiktim yerimde duramazdım şimdi o enerjim yok tabi
Hhahaha 25 e geldimi durulur emrak etme kendimden bliyoırum biz giresunlular erken çöküyoruzSorma ya Allahım nasıl bir enerji bu.😳 Giresunluların hepsi böyle.
en son 6 yılda açtılar @Harunnn60 @Çiğdem-Sorma ya Allahım nasıl bir enerji bu.😳 Giresunluların hepsi böyle.
birkere daha oldu hem 6 yıl ve 6 yıl kapandıHhahaha 25 e geldimi durulur emrak etme kendimden bliyoırum biz giresunlular erken çöküyoruz
Şarkımı yorumlayan da yok bu hafta kesin eleneceğimYasaklar, yavaşlıklar ve engellerden ötürü geciktiğimiz bu haftada Cem Karaca'dan "Kendim Ettim Kendim Buldum" diyoruz. Doğru seçim yaptım mı bilmiyorum ama hızlı bir karar vermem lazımdı. (Recap süresi 0:35-1:36)
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @Çiğdem- @Tzira @Doğu
Yarışma tahminen 6 yıl yada 12 yıl iptal olabilirŞarkımı yorumlayan da yok bu hafta kesin eleneceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?