MusicSurvivor 5.Sezon 9.Hafta Oylama Başladı

İşte böyle akılcı ve pratik yöntemler bulun canımızı yiyin her şeyi devletten beklemeyin :A
senin bu devletin yüzünden benim yarışmam aksıyor ama acun bey ile aram iyi bugünlerde bir mahkemeye verelim devletinizide görün ayoll tazminat paralarını koparalım :A :A :A

senin bu devletin yüzünden benim yarışmam aksıyor ama acun bey ile aram iyi bugünlerde bir mahkemeye verelim devletinizide görün ayoll tazminat paralarını koparalım :A :A :A
Devletimize laf yok azıcık sabredin hele ölmezsiniz :A Biz de o arada şarkıları kurcalayalım :A

Yasaklar, yavaşlıklar ve engellerden ötürü geciktiğimiz bu haftada Cem Karaca'dan "Kendim Ettim Kendim Buldum" diyoruz. Doğru seçim yaptım mı bilmiyorum ama hızlı bir karar vermem lazımdı. (Recap süresi 0:35-1:36)

@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @Çiğdem- @Tzira @Doğu
Şarkımı yorumlayan da yok bu hafta kesin eleneceğim :(