Ariana Grande@Bully @EFE UYSAL @Çiğdem- @turkuazz @dreamy @DarkLeqenD @MayısKralı @mrt-06 @Mr.At @dosimosi @destere @MEnes @MasacRE- @vadikızı @FaJi @batuhankaralar @cevaa @Harunnn60 @BesaleT @Ahmad @eskici @soo @denizz19 @ozmoturk @cookies @Maskeli Fedai @OzaN @Forumdash @Sherlock @Tzira @Tolstoyevski @Amoureux @Felon
One Last Time
Ekli dosyayı görüntüle 53114
Artık listeleri alt üst etmiş şarkılara geçiyoruz. Başta Kanada, ABD olmak üzere bir çok ülkede en çok dinlenen şarkılar arasına girmiş One Last Time ile bu hafta karşınızdayız.
Ekli dosyayı görüntüle 53115
Şarkı öyle bir hit olmuştur ki dünyada ve Fransız DJ Kendji şarkıyı Ariana ile düet yapmak istemiştir ve düet Fransız listelerini bir kez daha alt üst etmiştir.
Çok güzel bir parça hatta yanlış hatırlamıyorsam Pretty Little Liars'ın 4. sezonunda ilk kez dinlemiştim. İyi bir puan alırsın benden. 😉Ariana Grande@Bully @EFE UYSAL @Çiğdem- @turkuazz @dreamy @DarkLeqenD @MayısKralı @mrt-06 @Mr.At @dosimosi @destere @MEnes @MasacRE- @vadikızı @FaJi @batuhankaralar @cevaa @Harunnn60 @BesaleT @Ahmad @eskici @soo @denizz19 @ozmoturk @cookies @Maskeli Fedai @OzaN @Forumdash @Sherlock @Tzira @Tolstoyevski @Amoureux @Felon
One Last Time
Ekli dosyayı görüntüle 53114
Artık listeleri alt üst etmiş şarkılara geçiyoruz. Başta Kanada, ABD olmak üzere bir çok ülkede en çok dinlenen şarkılar arasına girmiş One Last Time ile bu hafta karşınızdayız.
Ekli dosyayı görüntüle 53115
Şarkı öyle bir hit olmuştur ki dünyada ve Fransız DJ Kendji şarkıyı Ariana ile düet yapmak istemiştir ve düet Fransız listelerini bir kez daha alt üst etmiştir.
Bu da güzel nasıl zor bir hafta bakalım iyi puan alacaktırBu hafta 13 düet albümünden "Kavak Yelleri" ni seçtim. Herkese başarılar.
@Çiğdem- @destere @mrt-06 @Felon @denizz19 @Mr.At @cevaa @Ahmad @MayısKralı @DarkLeqenD @OzaN
@batuhankaralar @eskici @MEnes @Maskeli Fedai @Sherlock @Bully @MasacRE- @FaJi @Harunnn60 @Forumdash @dosimosi @dreamy @ozmoturk @vadikızı @xemrexxx @sokak sanati @cookies @turkuazz
Beni nasıl buldun yılan?Bu da güzel nasıl zor bir hafta bakalım iyi puan alacaktır
Bu hafta herkes güzel gelmiş diyorum yaBeni nasıl buldun yılan?
Bu hafta 13 düet albümünden "Kavak Yelleri" ni seçtim. Herkese başarılar.
@Çiğdem- @destere @mrt-06 @Felon @denizz19 @Mr.At @cevaa @Ahmad @MayısKralı @DarkLeqenD @OzaN
@batuhankaralar @eskici @MEnes @Maskeli Fedai @Sherlock @Bully @MasacRE- @FaJi @Harunnn60 @Forumdash @dosimosi @dreamy @ozmoturk @vadikızı @xemrexxx @sokak sanati @cookies @turkuazz
BABA elenmez, eletir yeğeenn!!
Ben boş adamlarla yarışır mıyım hiçBu adamın baya iyi şarkısı varmış. Ben çömez sanıyordum bunu.
Bu haftaki şarkımız No:6 albümünün sevilen hareketli şarkılarından biri olan 'BAŞROL' olacak. Umarım beğenirsiniz.
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @Bully @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Tzira @Doğu
Güzel parça.Bu haftaki şarkımız No:6 albümünün sevilen hareketli şarkılarından biri olan 'BAŞROL' olacak. Umarım beğenirsiniz.
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @Bully @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Tzira @Doğu
senin hareketli sarkilarin bitmemismiydi ya ????Bu haftaki şarkımız No:6 albümünün sevilen hareketli şarkılarından biri olan 'BAŞROL' olacak. Umarım beğenirsiniz.
Yüksek puanlarınıza talibiz vadikızı hanımayoll acıyın bizee nasıl oy verecez yaa
Hançer de süper şarkıdır kanka karşılıklı helalleşelim
Ben boş adamlarla yarışır mıyım hiçİlk albümünü 2008'de çıkardı ama kötü şarkısı yoktur Gökhan'ın, kaliteli pop yapıyor.
Son hareketli şarkım o sebeple iyi vermen lazım ki yüzün olsun slowlarda iyi vermeyesenn hareketli sarkilarin bitmemismiydi ya ????
Yüksek puanlarınıza talibiz vadikızı hanım
Hançer de süper şarkıdır kanka karşılıklı helalleşelim
Bu haftaki şarkımız No:6 albümünün sevilen hareketli şarkılarından biri olan 'BAŞROL' olacak. Umarım beğenirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?