MusicSurvivor 5.Sezon 7.Hafta Sonuçları

Valla bakamadım kim ne vermiş diye kanki.

Sende kayıplardasın zaten ama sana geçenlerde hal hatır sormuştum.ss .( Canımm kankkimmm.
Oysa en guzel puanı ben vermiştim
yıldızlı demiştim. Neyse seni affetmem için bi ünlü yakalayıp forumdasha sevgiler yazdırıp ünlünün eline tutuşturup resim çekinceksin
fotoda sen olmana gerek yok
(karişik oldu uyku sersemine)

İyi tabii ki, neden kötü olsun ki 10 puan verdin diye küsecek değilim ya sana kıymet bilirim ben.
puanim güzel zaten ama puanlari kaciriyorsunya ondan dedim yoksa kiymet biliyorsunki kiymet goruyorsun 😛

@mrt-06 daha burdami ne ?? 1 saat önce uyumaya gittigini yazmamismiydin. sütünü bile icmiştin

bu arada senin bir etkinligin vardi kimle konusuyoruz kim sabirli vs. ayarlanan liste. ben onu bulamiyorum
nerdeydi o ?

puanim güzel zaten ama puanlari kaciriyorsunya ondan dedim yoksa kiymet biliyorsunki kiymet goruyorsun 😛
Kaçırdığım 1-2 puan yüzünden şampiyonluk kaçmaz herhalde ya.

Haftaya daha kıymetli puanlarını beklerim o zaman.
Güzel bir slowla geliyorum.

bu haftaki puanlarını görünce nerdeyse isveçe içgüveysi gitmeye karar veriyordum ama bu mesajınla batırmışsın durumu
) yine hogathaya kaldık

Alıştım en azından hayatım tehlikede değil istanbulda olsaydım korkcaktım

Herkes bilmiyormuydu bunu
Gökhan konusunda @Bully i uyar o zaman kaliteli şarkı arasın 😉
Benim listemdeki tüm şarkılarım kaliteli bir kere, dinlemeyi bilmeyenler utansın. ss

Alıştım en azından hayatım tehlikede değil istanbulda olsaydım korkcaktım

Herkes bilmiyormuydu bunu
Gökhan konusunda @Bully i uyar o zaman kaliteli şarkı arasın 😉

senin avatar ne kadar hoş bişeymiş yumurta gibin kedi
nerdeyse benim avatarımdaki foktan daha güzel bir seçim
)

bu haftaki puanlarını görünce nerdeyse isveçe içgüveysi gitmeye karar veriyordum ama bu mesajınla batırmışsın durumu
) yine hogathaya kaldık
sen bi eski mesajlara bak. bende seni ic güveysi olarak alacaktimki @Çiğdem- rest cekti vazgectim

iyi bak o yazilara