ayy sen önce oyunu verde öyle değerlendirme konuşmasına başlaBenim oylarım zaten mükemmel herkese hakettiğini veriyorum. Sen de güzel şarkıyla gelirsen yüksek puanını alırsın @destere ye güvenip girmedik biz bu yola bizim kimseden korkumuz yoktur
ayy sen önce oyunu verde öyle değerlendirme konuşmasına başlaBenim oylarım zaten mükemmel herkese hakettiğini veriyorum. Sen de güzel şarkıyla gelirsen yüksek puanını alırsın @destere ye güvenip girmedik biz bu yola bizim kimseden korkumuz yoktur
aboo hepimizin kellesinimi alacan umutt acı bizeee
Bi ilk 3 dışında kalayım bu hafta heppinizi sultan sülüman yani kardeşim @DarkLeqenD ile keseceğiz.
darkı bulabilcenmi acabaa
Sultan Sülüman olarak irade versin yeter.
Allahım sen bizi koru şu sokak sanatından
Sana Zihnoşumun bir şarkısını hediye ediyorum. "Bizde Böyle".. @denizz19
ayy sen önce oyunu verde öyle değerlendirme konuşmasına başla
Başkana itaatsızlık demek. Hainler bu yarışmada recm edilir söylim.
Benim oylarım zaten mükemmel herkese hakettiğini veriyorum. Sen de güzel şarkıyla gelirsen yüksek puanını alırsın @destere ye güvenip girmedik biz bu yola bizim kimseden korkumuz yoktur
sıvacı ekip kalben birbirine bağlı ama fikirlerinde hür bireylerden oluşurBaşkana itaatsızlık demek. Hainler bu yarışmada recm edilir söylim.
Gece uzun elbet veririz oyumuzu acelen ne
Orada dur işte itaat diye bir şey yok hepimiz özgür bireyleriz istediğimiz oyu veririz kimse de karışamaz
sıvacı ekip kalben birbirine bağlı ama fikirlerinde hür bireylerden oluşurbizde baskı olmazherkes özgürce dilediğini şutlayabilir yarışmadan
iyi puan vereceği varsada her mesajda sıvayıp duruyorsun her gittikçe puanın düşüyor benceAtarlar seni gruptan görürsün. Dımdızlak kalırsın ortada. Gel etme eyleme iyi puan ver.
kızlara takıldıkta noldu hiç bişeye yaramadı artık hogathanın parlaklarına meyillendimBi kerede Ariana'yı koru be. Şüpheleniyorum bak senin yöneliminden artık. Şu forumun iksli kişi dibi korişlere mi bakıyorsun artık.
iyi puan vereceği varsada her mesajda sıvayıp duruyorsun her gittikçe puanın düşüyor bencebir rahat dur kurcalama ortalığı)
kızlara takıldıkta noldu hiç bişeye yaramadı artık hogathanın parlaklarına meyillendimbizimkide can beklentiler karşılanmayınca insan tuhaflaşıyor tabi)
Atarlar seni gruptan görürsün. Dımdızlak kalırsın ortada. Gel etme eyleme iyi puan ver.
Bak başkan az yukarıda gerekli açıklamayı yapmış bizde öyle şeyler yoktur. Şarkıları da dinlemedim daha beğenirsem veririm güzel puan merak etme sen
Bak başkan az yukarıda gerekli açıklamayı yapmış bizde öyle şeyler yoktur. Şarkıları da dinlemedim daha beğenirsem veririm güzel puan merak etme sen
Kaç haftadır aynı sözler ama ayaktayız çok şükür, ateş olmuşsun ama cürüm kadar etkin yok maalesef.bizde baskı falan olmaz ama aklında bulunsun bu hafta kötü codmin @mrt-06 in sibeli şutluyoruz)
Kaç haftadır aynı sözler ama ayaktayız çok şükür, ateş olmuşsun ama cürüm kadar etkin yok maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?