MusicSurvivor 5.Sezon 7.Hafta Oylama Başladı

Benim oylarım zaten mükemmel herkese hakettiğini veriyorum. Sen de güzel şarkıyla gelirsen yüksek puanını alırsın @destere ye güvenip girmedik biz bu yola bizim kimseden korkumuz yoktur
Başkana itaatsızlık demek. Hainler bu yarışmada recm edilir söylim.
sıvacı ekip kalben birbirine bağlı ama fikirlerinde hür bireylerden oluşur
bizde baskı olmaz
herkes özgürce dilediğini şutlayabilir yarışmadan

sıvacı ekip kalben birbirine bağlı ama fikirlerinde hür bireylerden oluşur
bizde baskı olmaz
herkes özgürce dilediğini şutlayabilir yarışmadan

Bi kerede Ariana'yı koru be. Şüpheleniyorum bak senin yöneliminden artık. Şu forumun iksli kişi dibi korişlere mi bakıyorsun artık.

Atarlar seni gruptan görürsün. Dımdızlak kalırsın ortada. Gel etme eyleme iyi puan ver.
iyi puan vereceği varsada her mesajda sıvayıp duruyorsun her gittikçe puanın düşüyor bence
bir rahat dur kurcalama ortalığı
)

Bi kerede Ariana'yı koru be. Şüpheleniyorum bak senin yöneliminden artık. Şu forumun iksli kişi dibi korişlere mi bakıyorsun artık.
kızlara takıldıkta noldu hiç bişeye yaramadı artık hogathanın parlaklarına meyillendim
bizimkide can beklentiler karşılanmayınca insan tuhaflaşıyor tabi
)

Biz adamına göre muamele ediyoruz ama Masacre bize teminat verirse susarız tabi ama bence bu çocuk kavga trajedi seviyor o yüzden baakı şart bak @MEnes nasıl olgun biri hiç baskıya gerek yok.

Atarlar seni gruptan görürsün. Dımdızlak kalırsın ortada. Gel etme eyleme iyi puan ver.

Bak başkan az yukarıda gerekli açıklamayı yapmış bizde öyle şeyler yoktur. Şarkıları da dinlemedim daha beğenirsem veririm güzel puan merak etme sen

Bak başkan az yukarıda gerekli açıklamayı yapmış bizde öyle şeyler yoktur. Şarkıları da dinlemedim daha beğenirsem veririm güzel puan merak etme sen

bizde baskı falan olmaz ama aklında bulunsun bu hafta kötü codmin @mrt-06 in sibeli şutluyoruz
)

Kaç haftadır aynı sözler ama ayaktayız çok şükür, ateş olmuşsun ama cürüm kadar etkin yok maalesef.

her hafta diken üstünde bekliyorsun ne zaman beni şutlayacaklar diye? ama kara göründü yakında seni tüm stresinden kurtaracağız