Çiğdem değil zaten biz eleyecez seni sürekli bombalar gelecek deyip duruyon hiç bir şey geldiği yok oradan buradan çarpma şarkılar ve kendi vasat şarkıları işte sabrımız tükeniyor bilesin![]()
@OzaN güldürdün hilesi mi yaptın ne yaptın, her mesajın "7xGüldürdün"![]()
Afet Hoca, Ariana Grande'ye " Good bye " diyecek gibi @sokak sanati
@denizz19 Çeyrek Gönül'ün ilk 3'te olması gerekirdi.
@OzaN hatalı şarkının bedelini ödemez umarım, 90'lara geri dön![]()
Efsane olmak için çok ekmek yemek lazım, İrem'in en eski şarkısı 3 yıllıkEfsane şarkılara başladık artık, buna benzer sonuçlarım olacak hazır olun![]()
Son 4'deyim And İçelim ile. Diyecek çok sözüm var ama kendime saklıyorum.1.Puan Durumu
1 İrem Derici 79
2 Gökhan Türkmen 78
3 Deniz Seki 72
4 Ajda Pekkan 64
5 Neşet Ertaş 62
6 Cem Karaca 61
7 Fettah Can 57
8 Ziynet Sali 55
9 Ahmet Aslan 50
10 Nilüfer 50
11 Shakira 49
12 Sibel Can 46
13 Candan Erçetin 45
14 Ariana Grande 42
15 Ferdi Tayfur 42
hhahaha yok cnm ne oyunu en güvendiğim kişielrden birisi olduğunu anlaman lazımdı benceEğer bana oyun oynarsam bitirim seni..
Haram etme haftaya telafi ederiz sonra Lazım olur o haramlar
tüm kem gözlere rağmen ilk turu iyi atlatmışım1.Puan Durumu
1 İrem Derici 79
2 Gökhan Türkmen 78
3 Deniz Seki 72
4 Ajda Pekkan 64
5 Neşet Ertaş 62
6 Cem Karaca 61
7 Fettah Can 57
8 Ziynet Sali 55
9 Ahmet Aslan 50
10 Nilüfer 50
11 Shakira 49
12 Sibel Can 46
13 Candan Erçetin 45
14 Ariana Grande 42
15 Ferdi Tayfur 42
Altı çizili kelime beni benden aldı.Son 4'deyim And İçelim ile. Diyecek çok sözüm var ama kendime saklıyorum.Özellikle eski şarkıları sevenler tarafından düşük puan bana bu hafta bana bazı şeyleri iyice ispatladı ama ben yine de şarkıları oylamaya devam edicem.
![]()
Benim bildiğim şarkılar derken anlamadım zaten yarıştığın her şarkıyı biliyorum. Favorim olanı da kullandın bile.Forum yokluğuma dayanamamış belli
@OzaN kıskanma. ss Daha senin bildiğin şarkılarına geçmedik, o zaman ister istemez yüksek vereceksin![]()