yüz kaslarım oynamadı , gülümsemedim bile.Kanka yarım uyak vardı ben zengin uyakçıyım
Teşekkürler iyi niyetlerin için![]()
Orta şekerleri merak ettim.![]()
@denizz19 oyları
İrem Derici 14
Ajda Pekkan 13
Sibel Can 12
Gökhan Türkmen 11
Deniz Seki 10
Fettah Can 9
Neşet Ertaş 8
Candan Erçetin 7
Ahmet Aslan 6
Nilüfer 5
Ferdi Tayfur 4
Ariana Grande 3
Shakira 2
Cem Karaca 1
Niye canım botoks mu yaptırdınyüz kaslarım oynamadı , gülümsemedim bile.
Demek sen de bana tam verdinKarşılıklı oy vermişiz @marull19 Harikasın her zaman ki gibi![]()
ciddiyim şuan yalnızNiye canım botoks mu yaptırdın![]()
Benim bünyede bir sistem var adı TAS, yani trajedi algılama sistemi.@mrt-06 senin oylarima olan tepkinle isim var anlasildi
benim ilk ucume verdigim puanda tepki göstermessin bir tesekkur etmezsin. orata derece verilene harika dersin5 veririm olmamisi yapistirirsin ama 1 verene hic bir sey demezsin .
derdinmi var benlede benmi bilmiyorum![]()
nerden biliyorsun ben öyle birşey demedim@Çiğdem- sende bi garipsin yani elenmedigimi biliyorum bu ne şimdi.![]()
Ya ben birinci olurum bu hafta ya da ZiynetSana gelirsek @OzaN Candan'ın yorumu ne berbat yorumdu öyle.ss
Niye canım botoks mu yaptırdın
Demek sen de bana tam verdin![]()
nerden biliyorsun ben öyle birşey demedim![]()
![]()
![]()
Derin anlamı göremeyenler utansınBenim Albümümdede vermiştim alışkın olman lazım, şarkının derin bir anlamı var![]()
Düşler ülkesinin gelgit akıllısını kullanacak mısın?seviyorum diye söylemiyorum merak ettim hiç dinlemedim de zaten.Ya ben birinci olurum bu hafta ya da ZiynetSana gelirsek @OzaN Candan'ın yorumu ne berbat yorumdu öyle.ss