yüz kaslarım oynamadı , gülümsemedim bile.Kanka yarım uyak vardı ben zengin uyakçıyım
Teşekkürler iyi niyetlerin için
Orta şekerleri merak ettim.
@denizz19 oyları
İrem Derici 14
Ajda Pekkan 13
Sibel Can 12
Gökhan Türkmen 11
Deniz Seki 10
Fettah Can 9
Neşet Ertaş 8
Candan Erçetin 7
Ahmet Aslan 6
Nilüfer 5
Ferdi Tayfur 4
Ariana Grande 3
Shakira 2
Cem Karaca 1
Niye canım botoks mu yaptırdınyüz kaslarım oynamadı , gülümsemedim bile.
Demek sen de bana tam verdinKarşılıklı oy vermişiz @marull19 Harikasın her zaman ki gibi
ciddiyim şuan yalnızNiye canım botoks mu yaptırdın
Benim bünyede bir sistem var adı TAS, yani trajedi algılama sistemi. Düşük verdiğin anda hissedip konuya giriyorum bu sistem sayesinde, iyi puanlar gözümden kaçabiliyor.@mrt-06 senin oylarima olan tepkinle isim var anlasildi
benim ilk ucume verdigim puanda tepki göstermessin bir tesekkur etmezsin. orata derece verilene harika dersin 5 veririm olmamisi yapistirirsin ama 1 verene hic bir sey demezsin .
derdinmi var benlede benmi bilmiyorum
nerden biliyorsun ben öyle birşey demedim@Çiğdem- sende bi garipsin yani elenmedigimi biliyorum bu ne şimdi.
Ya ben birinci olurum bu hafta ya da Ziynet Sana gelirsek @OzaN Candan'ın yorumu ne berbat yorumdu öyle.ss
Niye canım botoks mu yaptırdın
Demek sen de bana tam verdin
nerden biliyorsun ben öyle birşey demedim
Derin anlamı göremeyenler utansınBenim Albümümdede vermiştim alışkın olman lazım, şarkının derin bir anlamı var
Düşler ülkesinin gelgit akıllısını kullanacak mısın?seviyorum diye söylemiyorum merak ettim hiç dinlemedim de zaten.Ya ben birinci olurum bu hafta ya da Ziynet Sana gelirsek @OzaN Candan'ın yorumu ne berbat yorumdu öyle.ss