batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,900
- Puanı
- 1,061
Umarım puanlarım senin elenmene engel olmazHaram etme haftaya telafi ederiz sonra Lazım olur o haramlar
Umarım puanlarım senin elenmene engel olmazHaram etme haftaya telafi ederiz sonra Lazım olur o haramlar
hhahaha yok cnm ne oyunu en güvendiğim kişielrden birisi olduğunu anlaman lazımdı bence
Efsane olmak için çok ekmek yemek lazım, İrem'in en eski şarkısı 3 yıllık Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı'nı finale mi saklıyorsun
@sokak sanati Iyyy pis, terbiyesiz. Gavur kızını da al git, çok bile durdun
Bu ne vahşilik geçen haftada ben sana yüksek verdim sen 3 vermiştin .ss terbiyesiz kalbimi kırdınUmarım puanlarım senin elenmene engel olmaz
Nihat Doğan ile yarışır ama medyatik olma konusunda, şarkı söylediğini unuttuk zaarDÜGA çok seviliyorsa finale saklarım elbet. Efsane olmak için süre önemli değil, kısa süredede başarı yakalanır. Mesela Atilla Taş çok eski bir şarkıcı ama kaliteli mi?
Geldi gönlümün efendisi. @Doğu harikasın.@Doğu oyları
15- Neşet Ertaş- Gönül Dağı
14- Candan Erçetin - Bir Yangının Külü
13- Deniz Seki - Sahici
12- Cem Karaca - Resimdeki Gözyaşları
11- Sibel Can - And İçelim
10 - Ariana Grande - Love The Way You Lie
9- Ferdi Tayfur - Hasret Sancısı
8- Gökhan Türkmen - Ya Sen
7- Ajda Pekkan - Sen İste
6- İrem Derici -Sevgi Olsun Taştan Olsun
5- Nilüfer - Yine Yeni Yeniden
4- Ahmet Aslan - Susarak Özlüyorum
3- Ziynet Sali - Çeyrek Gönül
2- Shakira -Try Everything
1- Fettah Can - Yonca Bahçesi
Özellikle bunu senin fark etmen lazım zaten, sana 1 de verdim 10 da verdim ben şarkılara oy veriyorum o yüzden vicdanım rahat.Altı çizili kelime beni benden aldı.
Oylar gayet güzel geliyor, teşekkür faslına başlayalım bakalım.
@Çiğdem- sana Deniz vasıtasıyla teşekkür etmiştim zaten şimdi de teşekkür edeyim
@FaJi güzel puan eyvallah
@dosimosi @vadikızı @soo her zamanki gibi harikasınız çok saolun. @Mr.At eyvallah canım.
@denizz19 saol kanka, puanlarımız karşılıklı olabilir.
@sokak sanati süpersin.
hhahaha evet birde dediğim durumla sen karşılaşınca bir şey etmişsindirÖyleyim zatende potada görünce tereddüt ettirdin neyse sonuçlara göre çirkinleşirim.
hhahaha evet birde dediğim durumla sen karşılaşınca bir şey etmişsindir
bizim işimiz heyecan yaratmak cnm neyseki forum düzeldi
Ben bu şarkıyı zamanında severdim ama yıllar geçince etkisini kaybetti. Bir de ses kalitesi çok kötüydü, puanları olumsuz etkilemiştir ister istemez.Son 4'deyim And İçelim ile. Diyecek çok sözüm var ama kendime saklıyorum. Özellikle eski şarkıları sevenler tarafından düşük puan almam bana bu hafta bazı şeyleri iyice ispatladı ama ben yine de şarkıları oylamaya devam edicem.