MusicSurvivor 5.Sezon 5.Hafta Oylama Başladı

Öğretmenim zaten düşeceğimi daha şarkımı paylaşmadan önce söylemiştin.

Ben şarkımı iddialı buluyorum açıkcası ama sizin takdiriniz.
o sakaydi ama gercek oldu
ben hareketli parcalarda cok secici oluyorum malesef

arkadas sandigim @yader ve @destere
suan bilgisayardan girmisim etiket olmuyor buyuk olasilikla
işte bilgisayardan girdiğin için iltifatlar sana dedikodu gibi gelmiştir senin bilgisayarın ayarları problemli

@yader le bugün seni andık dedik dosi nerde kaldı uzun zamandır göremiyoruz gelsede iki çift laf yapsak falan ama bir türlü gelmedin neyseki artık aramızdasında özlem sona erdi
)

demi yani aynen öyle yaptik

hahahah aaa 6.haftayı veririm sana sen yönetirsin tamamen öyle oturduğun yerden konuşmanın kolay olduğunu görürsün ayoll

demi yani aynen öyle yaptik
öyle bir onaylamısınki beni onaylamanda şüphe seziyorum
) tarafsız gözle bakan biri bile bunlar ne iş çeviriyor der

hahahah aaa 6.haftayı veririm sana sen yönetirsin tamamen öyle oturduğun yerden konuşmanın kolay olduğunu görürsün ayoll
ben zaten başkanlık yapmaktan en ufak bir boş zaman bulamıyorum kendime sunuculuğuda ban yık ne güzel sen yan gel keyfine bak
nerden başkan olduk çekilir dert değil

@yader i başkanlığa getirelim ben ona güveniyorum benim yokluğumu aratmaz

sen yaderle niye bukadar iyi anlasiyorsun ?
kiskandim (dermisim)

@Çiğdem- beni bile yapmadi onumu yapacak.
hem o bi hele önce cigdemin deneme surecinden gecsin. Kiz daha juri degil neyin bas juriliginden söz ediyorsun

hahahah aa ozaman yarışmada isyan çıakrmaya çalışma ayolll başkan dediğin sunucusunun yanında olur jurileriin aklına girer onları kandırır sunucu haklıdır diye

sen yaderle niye bukadar iyi anlasiyorsun ?
kiskandim (dermisim)

@Çiğdem- beni bile yapmadi onumu yapacak.
hem o bi hele önce cigdemin deneme surecinden gecsin. Kiz daha juri degil neyin bas juriliginden söz ediyorsun
ben kendi yerimi ona terkedeceğim hogathaya laf düşmez görev değişimi yapıcaz @yader le

hahahah aa ozaman yarışmada isyan çıakrmaya çalışma ayolll başkan dediğin sunucusunun yanında olur jurileriin aklına girer onları kandırır sunucu haklıdır diye
sunucunun yanına gitsem sunucu beni kötü emellerine alet edecek uzak dursam niye destek olmuyorsun der bende napacağımı şaşırdım

hahaha aa aşk olsun bir çayımızı içersin elbet birgün

evde kimse olmayacak değilmi ?
böyle çok konuştuğuma bakma ben kalabalıkları sevmiyorum utangaç bir yapıya sahibim
tenha olmalı buluştuğumuz yer
hahah aa senmi utangaçsın birde terbiyeliyim de bende seni yanlış tanımısım diyeyim cnm

hahah aa senmi utangaçsın birde terbiyeliyim de bende seni yanlış tanımısım diyeyim cnm

utangaç insan aynı zamandada terbiyelidir zaten
çünkü sosyal şeysi büzüşük olduğu için normal kelime konuşmaya cesaret edemez öyle birinden terbiyesiz kelime çıkma ihtimali sıfır
)

utangaç insan aynı zamandada terbiyelidir zaten
çünkü sosyal şeysi büzüşük olduğu için normal kelime konuşmaya cesaret edemez öyle birinden terbiyesiz kelime çıkma ihtimali sıfır
)
hhahaha sana sapık diyenler utansınlar seni çekemiyorlar ayoll

sen yader deyip dur. baksana cigdem hic orali olmuyor

ben kötu biriyimya artik gözluk takarim sana

Şarkıları dinliyorum da Candan Erçetin gerçekten çok berbat gelmiş bu hafta, oylamamda feci bir düşüş yaşaycak gibi.

Ziynet harika üstü gelmiş, replay yapıp durdum en sevdiğim şarkılarından biri.
@denizz19

Candan Erçetinin suyu kaynadı zaten fokurduyor ayoll

ama arkasında @destere var

@destere tepemde zaten ayoll oy yolla diye

BU HAFTA çok düşük olmuş sanki genel bir düşüş var yarışmanın en zayıf haftası gibi sibel en iyilerden tabi
And İçelim'le bile ilk 5'e giremezsem kusura bakma ablacım ama programın hakkında yasal işlem başlatacağım, forum mahkemesine başvururak ha birde @destere için yetkilerini kötüye kullanmasından dolayı dava açacağım.