dilini koparırım senina yol adı hiç duyulmamış ajda şarkısı sırf senin musti sandalın ilk bestesi diye onunla mı katılacaktım .ss
ŞUNU seç diyorum ayoll hem en yeni ajda aşrkısı hemde gayet beğenildi haftaya kullanHadi bakalım inşallah elenir. Ajda'nın eski şarkılarını hiç sevmem.
İzlenme sayısıyla göz kamaştırıyorŞUNU seç diyorum ayoll hem en yeni ajda aşrkısı hemde gayet beğenildi haftaya kullan
Bu da çok ilgi görmez bence en iyisi sanatçısını değiştirsin öyle gelsin.ŞUNU seç diyorum ayoll hem en yeni ajda aşrkısı hemde gayet beğenildi haftaya kullan
ŞUNU seç diyorum ayoll hem en yeni ajda aşrkısı hemde gayet beğenildi haftaya kullan
resmen paçozluk akıyor oylardan .ss@sokak sanati oyları
1 Ferdi
2 Ajda
3 Yüksek Sakatat
4 İrem Derici
5 Gökhan Türkmen
6 Ziynet
7 Neşat
8 Ahmet Arslan
9 Candan
10 Fettah
11 Deniz Seki
12 Sibel
13 Shakira
14 Cem Karaca
15 Nilüfer
@sokak sanati Vay be demek senle böyle olacaktık. Sakatat, 3 puan falan. Bunların hesabı sorulur ama unutma
@sokak sanati ne zaman sana düşük puan versem senin tam puanın tokat gibi çarpıyor suratıma Teşekkür ederim.
6 istedin 5 verdik çok mız mızlanma.s.s@sokak sanati haftaya gönül rahatlığıyla düşüreceğim puanını emin olabilirsin.
@sokak sanati Çok düşük vermedim ama. Acele karar verme bence
Tam safoz maalesef. ss
hhahaha elenmezsen hesabıyla söylüyorum sonuclarda elenmiş birisinede elendin demem yine normal konusurum hem sen bu kafayla daha çok elenme heyecanı yaşarsın merak etmeBu da çok ilgi görmez bence en iyisi sanatçısını değiştirsin öyle gelsin.