@sokak sanati tam bir psikopatsın gören de 1 verdim sanır 15 üzerinden 9 vermişim sende bana 12 vermişsin ne fark var.
@sokak sanati tam bir psikopatsın gören de 1 verdim sanır 15 üzerinden 9 vermişim sende bana 12 vermişsin ne fark var.
Yüksek puanı bile beğenmiyor ki haftaya daha da yüksek verelim diye, kanmamak lazım böyle duygu sömürülerine.@sokak sanati tam bir psikopatsın gören de 1 verdim sanır 15 üzerinden 9 vermişim sende bana 12 vermişsin ne fark var.
Ama bu hafta seçtiğin şarkıda hayat yok, kusura bakma da şarkın kedi miyavlaması gibi geldi.Yok artık senden yarar yok bana @Bully ile müzakerelere oturacağım. 9 gerçekten düşük ben seni ilk 4'den çıkarmaya kıyamıyorum.))
Yüksek puanı bile beğenmiyor ki haftaya daha da yüksek verelim diye, kanmamak lazım böyle duygu sömürülerine.
hahahah erken açıkladık güzel güzelgidiyoruz işte hem 23:00 biticekkız hızlansana yarışma başlamadan 1 tane kuzu çevirme söylesek oylar bitene ka kuzuyu bitiricez .ss hepimizin totosu @destere gibi yere yakın olacak.ss
1 puanin lafini mi yapiyorsun pis melun6 istedin 5 verdik çok mız mızlanma.s.s
Yani bilemiyorum 2 kere tam verdiğimde düşük aldıysam totem düşük vermede olabilir
@eskici senin puanına iyi yine pis nankör.)