@sokak sanati tam bir psikopatsın gören de 1 verdim sanır 15 üzerinden 9 vermişim sende bana 12 vermişsin ne fark var. 
@sokak sanati tam bir psikopatsın gören de 1 verdim sanır 15 üzerinden 9 vermişim sende bana 12 vermişsin ne fark var.![]()
Yüksek puanı bile beğenmiyor ki haftaya daha da yüksek verelim diye, kanmamak lazım böyle duygu sömürülerine.@sokak sanati tam bir psikopatsın gören de 1 verdim sanır 15 üzerinden 9 vermişim sende bana 12 vermişsin ne fark var.![]()
Ama bu hafta seçtiğin şarkıda hayat yok, kusura bakma da şarkın kedi miyavlaması gibi geldi.Yok artık senden yarar yok bana @Bully ile müzakerelere oturacağım.9 gerçekten düşük ben seni ilk 4'den çıkarmaya kıyamıyorum.
))
Yüksek puanı bile beğenmiyor ki haftaya daha da yüksek verelim diye, kanmamak lazım böyle duygu sömürülerine.![]()
hahahah erken açıkladık güzel güzelgidiyoruz işte hem 23:00 biticekkız hızlansana yarışma başlamadan 1 tane kuzu çevirme söylesek oylar bitene ka kuzuyu bitiricez .ss hepimizin totosu @destere gibi yere yakın olacak.ss
1 puanin lafini mi yapiyorsun pis melun6 istedin 5 verdik çok mız mızlanma.s.s
Yani bilemiyorum 2 kere tam verdiğimde düşük aldıysam totem düşük vermede olabilir
@eskici senin puanına iyi yine pis nankör.)