MusicSurvivor 5.Sezon 4.Hafta Sonuçları

@dosimosi oyları
16 Shakira - Chantaje (yorumdada belirtmistim BAYILDIM :) )
14 Gökhan Türkmen - Dön (gecen hafta son anda sibele daha yuksek verdim final puani kacirmistin, bu hafta oyuzden sibelden 1 puan fazlasin)
15 Sibel Can - Berivanım
13 Fettah Can - Sen En Çok Aşksın (yeni favorim olmaya aday)
12 Ferdi Tayfur - Gizli Sevda
11 Ziynet Sali - Rüya (bu tarzla gel guzel puanlari kap)
10 Candan Erçetin - Umrumda Değil
9 Deniz Seki -Doyamadım
8 Nilüfer ve Emre Aydın - Son Perde
7 Neşet Ertaş - Yazımı Kışa Çevirdin
6 Cem Karaca ve Barış Manço - Uzun İnce Bir Yoldayım
5 Ajda Pekkan Haykıracak Nefesim
4 İrem Derici - Nabza Göre Şerbet(bu hafta yuksek veremedim olmadi. rakipler daha guclu)
3 Ariana Grande - Dangerous Woman
2 Yüksek Sadakat - Live ıt Up
1 Ahmet Aslan - Geberiyorum
yanlis paylasmissin. gökhan 15 puan @Çiğdem- ben hemen altinda duzgunu yazip yollamistimda. siralama dogru puan yanlis

hahahah aa banane bu berbat şarkıyı seçerken banamı sordun ayoll :A

AHMET ASLANIN -15 CEZASINA NE DİYORSUN KURTARIRMI SENİ :A

Ben de tam onu dedim düşük puanlar da alıyor dikkatimi çekti. Bu hafta ikimizden biri yolcu :A Yalnız ben ona baya iyi puan vermiştim kendi ellerimle onu yarışmada tutup kendimi eleyebilirim :A

yanlis paylasmissin. gökhan 15 puan @Çiğdem- ben hemen altinda duzgunu yazip yollamistimda. siralama dogru puan yanlis
hahah şuan fark ettik eğer sibelin yada gökhanın sıralamasını değiştirseydi düzeltirdim ama ikisinide değiştirmiyor oyüzden böyle kalacak cnm @mrt-06 ya kısmetmiş @Bully un baskısına allah izin vermemiş :A :A :A

9 puan anlaşmasımı yaptın yoksa milletle başkanımız şuan konuyu araştırıyor :A :A :A

Yok millet anlaşmış bence.:F

Bu arada en sona benim oyları bırak başkan ihanet etti ben yedek başkan olarak haddini bildireyim.:A

😱 Yine bir laf edersin diye düşünmüştüm. :F

Sana final puanı aldırmamak için anlaştık. :A

Yok benim oylardan dolayı laf etme hakkını sana bırakıyorum.:A

1.Puan Durumu
1 Ziynet Sali 93

2 Cem Karaca 71
3 Shakira 70
4 Ferdi Tayfur 70

5 Deniz Seki 69
6 Gökhan Türkmen 68
7 Ariana Grande 64
8 İrem Derici 64
9 Sibel Can 61
10 Nilüfer 61

11 Fettah Can 58
12 Ahmet Aslan 50
13 Candan Erçetin 50

14 Ajda Pekkan 45
15 Neşet Ertaş 43
16 Yüksek Sadakat 35

Bakın forum bile benim elenmemi istemiyor, daha fazla zorlamayalım isterseniz :A

@OzaN SONUCLAR BİTMEDEN ŞU FORUMU SIKI TUT TEKRAR GİDERSE CANDAN ERÇETİN DİSKALİFE OLUCAK @Bully @sokak sanati şahit olsunlar :A :A :A