MusicSurvivor 5.Sezon 4.Hafta Sonuçları

Final puanı alan arkadaşlara tebrikler. @MasacRE- için üzüldüm. Yüksek Sadakat sevdiğim bir grup ve daha çok şarkılarını dinlemek isterdim yarşmada, ama bu hafta maalesef ben bile yüksek puan veremedim.

Fazla geyiğe dalmanın zararları.
Neyse 2 final puanını kapmışım çok mutlu oldum @denizz19 @batuhankaralar @vadikızı sizlere de tebrikler, @MasacRE- geçmiş olsun çok üzüldüm.
@Çiğdem- sen nasıl bir ruh hastasısın. 1. olan iki kişiye 3, 3. olana 1 verecektin. 4. olana niye puan veriyorsun hiç kafan çalışmıyor yaa.
İlla 2 puanı vermek zorunda değilsin.
oylar çok ayoll hep 25e oynuyoruz bukadar oydan oan kaçırdığım oluyor metin belgesidnen bazen açıklanan oyun altına biraz hızlı gidiyorum mesala ozanın altında turkuazzmı var onu hızlıgeçiip emreye iniyorum

@sokak sanati eşitlik durumunda 4 kişiye puan veriyorum doğrusu bu

Daha önce MS'de olDu ilk ikiye 3 verildi 3.ye 1. Doğru olan benim dediğim. Eğer 4. ilk 3. aynı olursa 1 puan verirsin ama burada 2 puanı atlaman lazımdı.

okadar berbat bir şarkıyla gelmişsinki @MasacRE- -15 verdiğimiz halde ahmet aslana yinede kurtulamadın ayoll böyle bir fırsatı teptin ayoll git şimdi @destere ve @MEnes in yanına

Gideriz ne olmuş yani @Doğu da döndü aramıza dörtlüyü kurup istediğimiz kişileri eleriz şimdi
@destere @MEnes haftaya kimi eliyoruz seçelim

Yağcılarda inecek var

Sıcak sohbet mi 😱

@Harunnn60 tebrikler 😉 ilk 10da olursun demistim. aslinda sarkinin hakki ilk 5 ti.
diger final puani alan arkadaslarada tebrikler