MusicSurvivor 5.Sezon 4.Hafta Oylama Başladı

Rahat durmuyorsunuz ki benim nerden haberim olacak
anlat bakalim o zaman neden kapistiniz

Yabancılar şampiyon olmasın istemiyorum dedi bende hesap sorarken bana insanları kullanıyorsun yağcı dedi. Üst üste hakaretler. Öyle bir olay işte bende egolu dedim.

hhahahah senin için erkek şarkıcıları tek tek elemeye devam edecez cnm
harika bir haber bakalım bu hafta piyango kime vuracak
tahmin ediyorum bir kere kesin içlerinde @Bully var onun haricinde @MasacRE- de gidici olabilir
tabi @eskici gitse yine mutlu olacağımda fetoş canı sibel canla karıştıranlar var sanırım kazayla yüksek puan alıyor jürilerden

hhahah aa gerçekten şu @eskici nin tuhaf herifini bir şutlayamadınız yarışmadan ayoll tüh size

hhahah aa gerçekten şu @eskici nin tuhaf herifini bir şutlayamadınız forumdan ayoll tüh size

son çırpınışları bunlar bu hafta olmasa gelecek hafta gidici yani bu saydıklarım zaten son düzlüğe giremez de işte dayanabildikleri kadar tutunmaya çalışıyorlar yarışmada
)

Yabancılar şampiyon olmasın istemiyorum dedi bende hesap sorarken bana insanları kullanıyorsun yağcı dedi. Üst üste hakaretler. Öyle bir olay işte bende egolu dedim.
Cok garipsiniz ya

hhahah aa gerçekten şu @eskici nin tuhaf herifini bir şutlayamadınız yarışmadan ayoll tüh size
Siz daha cok beklersiniz

Yarışmanın başkanına teşekkür ederim. İyi sayılır.

@turkuazz teşekkür ederim kanka. Süper bir oy.

@vadikızı Bihter Behlül için verdiğin puan süper. Sağol

@denizz19 seni Nalet olası pislik.s.s Beren'in ağlaması direk 15 puan be pis nankör marul.

@denizz19

@vadikızı @turkuazz

@Çiğdem- kız nasıl bir reklam yaptıysan zirvede başladın

Son düzenleme:
Çekilicem zaten merak etme ayoll

@sokak sanati çok teşekkürler harika puan

Muhteşemdi sahne. Çok iyi alman doğal.

Geçen haftaki 2 puandan iyi ama Ayşegül & Ayşegül yazmanın sebebi?
@sokak sanati

Çünkü Ayşegül için verdim puanı. Mimikleri göz kas hareketleri bombaydı. Gecem haftada böyle şeyler olsa yine ederini verirdim ama tek poyraz var.

@MEnes adamdır net. Güzel puan dostum. Sağol Beren ve Kıvanç sahnem verdiğin puan için

@denizz19 boğazında kalsın puanım.

Son düzenleme:
Senin puanında çok iyiydi sanada sevdirdik demekki cnm efsane dizimizi

sendemi çekiliyonn kızz çekilmee benim puanlar azalır yaaa

Tosbağada sonunda ise yarıyor. Tabi Bihter'in hakkını yiyecek kadar şey değildir yani. Aferin Emoş.

@Çiğdem- bende seninki puan verecek sanıyorum.s.s 7 puan orta kız.

Son düzenleme: