MusicSurvivor 5.Sezon 4.Hafta Oylama Başladı

Oylarımı verdim. En yüksek puan benim için sürpriz birine gitti. Daha önce benden 8 9 civarı puanlar alan bir şarkıcı bu hafta 15 puanı kaptı. Onun dışında Candan Ercetin, Cem Karaca,Deniz Seki ve Ahmet Aslan da en beğendiklerim arasında yer aldılar. Herkese başarılar.

Üzerime alındım nedense.
Umarim sesindeki muhteşemliği fark edip vermişsindir ki senden beklerim.

Oylarımı kullandım, derbiyi izlemeden önce kısa bir yorum yapayım

Birincilik için Ahmet Aslan, Fettah Can ve Nilüfer arasında bayağı kararsız kaldım ve ancak birkaç dinleme sonucunda karar verebildim. Umarım oylarım sizi memnun eder
@soo @eskici @Felon

Yabancılardan birisi şuana kadarki en iyi performansını sergilemiş, ben de hak ettiği puanı verdim
@sokak sanati @Harunnn60

Neşet Baba'ya normalde 16 ya da 15 puan verecektim ama yukarıdaki şarkılar iyi olunca biraz düştü. Yine de 10+ puandan aşağı düşürmedim
@Mr.At

Ferdi Tayfur'a iyi bir puan vermek istedim ama diğerlerine göre verebileceğim maksimum puanı verdim, umarım yine kızdırmam
@DarkLeqenD

Candan Erçetin, Sibel Can ve Yüksek Sadakat her hafta olduğu gibi bu hafta da 5 puanın altında kalmayı başardılar, tebrikler
@MasacRE- @OzaN @mrt-06

Özel bir istek ile Ziynet Sali'ye sıfır puan basmak istedim bakalım ne cevap gelecek
@denizz19

Ulan 2 haftadır sana iyi puan veriyorum yazık.

Deniz sekiye neden yorul yapılmazz yaaa

oylama süreleri çok uzun soğuduk yarışmadan

oylama süreleri çok uzun soğuduk yarışmadan
hahah aa dün başladık yarın açıklayacaz işte ayoll 2 gün

sende başkanlığını bazen kötüye kullanıyorsun ayoll yarışmacıları isyana davet eden hareketler sergiliyorsun

hahah aa dün başladık yarın açıklayacaz işte ayoll 2 gün

sende başkanlığını bazen kötüye kullanıyorsun ayoll yarışmacıları isyana davet eden hareketler sergiliyorsun

iyi polis kötü polisi oynuyoruz işte
sen kötü polissin ben iyi polis
ben onlardan yanaymış gibi davranıyorum çaktırma ? ama kalbim seninle
)

iyi polis kötü polisi oynuyoruz işte
sen kötü polissin ben iyi polis
ben onlardan yanaymış gibi davranıyorum çaktırma ? ama kalbim seninle
)
hhahaha ajan yani içerde dizisindede karşı tarafa ajan yerleştiriyorlar tamam yarışmacıların yanındaymıs gibi yapıp bazı dedikodularını öğren ayoll

Çekilebilirsin. Sen git mafya müzikleri dinle .ss

hhahaha ajan yani içerde dizisindede karşı tarafa ajan yerleştiriyorlar tamam yarışmacıların yanındaymıs gibi yapıp bazı dedikodularını öğren ayoll
son puan durumuna kim gidici mesela sadece onu söylesen bir durum değerlendirmesi, yaparız
)
mesela bu hafta bir parlağamı veda edeceğiz yoksa bir hanımefendiyemi sadece ufak bir tiyo versen de tahmin yürütsek

son puan durumuna kim gidici mesela sadece onu söylesen bir durum değerlendirmesi, yaparız
)
mesela bu hafta bir parlağamı veda edeceğiz yoksa bir hanımefendiyemi sadece ufak bir tiyo versen de tahmin yürütsek
hhahahah senin için erkek şarkıcıları tek tek elemeye devam edecez cnm