MusicSurvivor 5.Sezon 4.Hafta Oylama Başladı

Ajda'nın bu hafta senden 2 katı puan alması acaba @xemrexxx ile buzların eridiği anlamını çıkarmalı mıyım.

@Çiğdem- bu mesajı zorla yazdırdı.
biz @xemrexxx ile hiç küs degildikki ?????
emreye 1 vermistim iki kati 2 oluyor
bunu hesapladinizmi?? Ajdaya hep 1 verecek degilimki ben 2 kati verdimde demedim. hem hangi rakama göre iki kati?? 1 sayisina göremi
?? @Çiğdem-

total entrikalar bunlar hep
ben birsey anlamadim bu isten. kendi halime bakiyorum beni zorla kabuğumdan cikarmaya calisiyorlar

bu arada sana okadar 1leri 3leri veriyorum ona ragmen bana iyi davraniyorsun
taktir ediyorum seni bu konuda
bu haftada oyumu begenmezsin ama git gide yukseliste sayilirsin

ben yaPIMcı çiğdemle anlaştım sen kaç verirsen ver elenmicem nasılsa

Kavga büyümeden mesajlarınızı sildim, yine bir olayı çözmüş bulunuyorum.
@sokak sanati @xemrexxx
neyin pesindesiniz anlamadim. o iki kisinin olayina beni niye karistiriyorsunuzki. ben zaten herkesin mesajini görmuyorum

ya nedense ne sezene ne ajdaya yuksek oylar nasip oluyor. sen ona ragmen sezende kazandinda dilerim bukez kazanmazsin

Kavga yok ortada sen niye böyle bir şeyi vazife edindin ki kendine..
Sosyal deney yaptım sadece.

neyin pesindesiniz anlamadim. o iki kisinin olayina beni niye karistiriyorsunuzki. ben zaten herkesin mesajini görmuyorum
Öğretmenim senle ne alakası var anlamadım sana bir şey demedim ki.

Laf atıp durma artık silcem yine. .ss

ya nedense ne sezene ne ajdaya yuksek oylar nasip oluyor. sen ona ragmen sezende kazandinda dilerim bukez kazanmazsin
sen yüksek poimt vermiyorsun pis .ss

@Çiğdem- bunlar hep konunun durgunlugunu bozmak icin demi ?
bu kez kizdim acikcasi. aktifligim azalmisti hepten azaltacam 😡

sen yüksek poimt vermiyorsun pis .ss
sezene bir kere en yuksek vermistim ama ozamanda en yuksek not 3 idi

neyse tek pis demekle gecistirdin. insallah kazanmazsin dedim diye daha farkli davranmadin. sempatim cogalmaya basladi sana karsi

@mrt-06 benim yazimi alinti yapip emreyle olan samimiyetimi sorguluyorsunuz. simdide kalkip senle alakasi yok diyorsun. alaka varki tepki gösteriyorum. memnun degilim bu durumdan

@mrt-06 hazir suburgeyi almisken benim yazilarimida sil bi zahmet

Şimdi anladım yanlışlıkla senin mesajından da alıntı yapmışım.
Ben de iki saattir olayı çözmeye çalışıyorum.
Malum mesajları göndermeden panelde bırakınca kalıyor başka bir mesaj yazmak isteyince o mesaj da gönderiliyor daha önce @sokak sanati'na da yanlışlıkla alıntı yapmıştım.
Senle bu konuştuklarımızın uzaktan yakından alakası yok.

@Bully gör iste. durup dururken olaylarin icine cekiliyorum. o cözume ragmen halan olaylarin icinde oluyorum ustelik bunu @mrt-06 yapiyor