İşte müzikten anlamadığını bu kadar belli etmeSıla'ya bile kaç kere verdim.
İşte müzikten anlamadığını bu kadar belli etmeSıla'ya bile kaç kere verdim.
İşte müzikten anlamadığını bu kadar belli etme
Bu bir müzik şölenidir sen kaç dinleyemezsinSenin müziğin senin dizileri gibi trajikomik oluyor o yüzden anlamıyorum.
biz @xemrexxx ile hiç küs degildikki ?????
Bu bir müzik şölenidir sen kaç dinleyemezsin
total entrikalar bunlar hep
Kavga büyümeden mesajlarınızı sildim, yine bir olayı çözmüş bulunuyorum. @sokak sanati @xemrexxx
ben birsey anlamadim bu isten. kendi halime bakiyorum beni zorla kabuğumdan cikarmaya calisiyorlartotal entrikalar bunlar hep
ben yaPIMcı çiğdemle anlaştım sen kaç verirsen ver elenmicem nasılsaben birsey anlamadim bu isten. kendi halime bakiyorum beni zorla kabuğumdan cikarmaya calisiyorlar
bu arada sana okadar 1leri 3leri veriyorum ona ragmen bana iyi davraniyorsun taktir ediyorum seni bu konuda bu haftada oyumu begenmezsin ama git gide yukseliste sayilirsin
neyin pesindesiniz anlamadim. o iki kisinin olayina beni niye karistiriyorsunuzki. ben zaten herkesin mesajini görmuyorumKavga büyümeden mesajlarınızı sildim, yine bir olayı çözmüş bulunuyorum. @sokak sanati @xemrexxx
ya nedense ne sezene ne ajdaya yuksek oylar nasip oluyor. sen ona ragmen sezende kazandinda dilerim bukez kazanmazsinben yaPIMcı çiğdemle anlaştım sen kaç verirsen ver elenmicem nasılsa
Sosyal deney yaptım sadece.Kavga yok ortada sen niye böyle bir şeyi vazife edindin ki kendine..
Öğretmenim senle ne alakası var anlamadım sana bir şey demedim ki.neyin pesindesiniz anlamadim. o iki kisinin olayina beni niye karistiriyorsunuzki. ben zaten herkesin mesajini görmuyorum
Laf atıp durma artık silcem yine. .ssben yaPIMcı çiğdemle anlaştım sen kaç verirsen ver elenmicem nasılsa
sen yüksek poimt vermiyorsun pis .ssneyin pesindesiniz anlamadim. o iki kisinin olayina beni niye karistiriyorsunuzki. ben zaten herkesin mesajini görmuyorum
ya nedense ne sezene ne ajdaya yuksek oylar nasip oluyor. sen ona ragmen sezende kazandinda dilerim bukez kazanmazsin
Sosyal deney yaptım sadece.
Öğretmenim senle ne alakası var anlamadım sana bir şey demedim ki.
Laf atıp durma artık silcem yine. .ss
sezene bir kere en yuksek vermistim ama ozamanda en yuksek not 3 idisen yüksek poimt vermiyorsun pis .ss
Şimdi anladım yanlışlıkla senin mesajından da alıntı yapmışım. Ben de iki saattir olayı çözmeye çalışıyorum. Malum mesajları göndermeden panelde bırakınca kalıyor başka bir mesaj yazmak isteyince o mesaj da gönderiliyor daha önce @sokak sanati'na da yanlışlıkla alıntı yapmıştım. Senle bu konuştuklarımızın uzaktan yakından alakası yok.sezene bir kere en yuksek vermistim ama ozamanda en yuksek not 3 idi
neyse tek pis demekle gecistirdin. insallah kazanmazsin dedim diye daha farkli davranmadin. sempatim cogalmaya basladi sana karsi
@mrt-06 benim yazimi alinti yapip emreyle olan samimiyetimi sorguluyorsunuz. simdide kalkip senle alakasi yok diyorsun. alaka varki tepki gösteriyorum. memnun degilim bu durumdan
@mrt-06 hazir suburgeyi almisken benim yazilarimida sil bi zahmet