MusicSurvivor 5.Sezon 4.Hafta Oylama Başladı

yani biliyormusun bu yazinin asagi kismi ust kismindan daha inandirici
kuma kismi daha inandirici yani 😉

yazı tamamen sana ait inandırıcılık kısmına karışmam ben orjinal mesajı korumak için elimden geleni yaptım ama mesajlar o sayfadan bu sayfaya geçerken çevre şartlarından etkilenip deforme olduysa kabahat bende değil

o saydiklarimin hepsi bende mevcut. evim arsam ve arabam var benim. karsimdakinin hic birseyi olmasada olur 😉

o saydiklarimin hepsi bende mevcut. evim arsam ve arabam var benim. karsimdakinin hic birseyi olmasada olur 😉

ama onlar @Çiğdem- dede var kime içgüveysi gideyimki şimdi ikilemde kaldım
)

dosicimm şarkımı dinledinmi
dinlemiş ama sevmemiş
deniz seki güzel çıkmış bu sefer o yüzden kızların denizden nefret etmesi normal sen bu şarkının yorumunu erkek jürilere sor kız jürilerden sana fayda yok

canı sağolsun dosiciminn

tabiki ona git. benim tek bir kriterim var oda yas meselesiki sen yanindan.bile gecmiyorsun. para pul önemsiz.

kafayı taktığın yere ba?k gidip nüfusta üç beş yaş büyütürüm kendimi bunlar sorun olacak şeyler değil

La daha dinlemedim anlamıyon mu

Erteleyip duruyorsun anladıkta 3 dakikanı ayır dinle bir zahmet
Ben dinledim şimdi seninkini. Bak bu şarkın güzel işte iyi bir puan alabilirsin ilk defa benden

noluyo la kavğamı var? eğer kavğa edecekseniz benim ayıracağımı düşünmeyin sonuna kadar seyreder keyfime bakarım
)
destere girdiğin ortama negatif enerji yayıyorsun farkında mısın? Konuya bir giriyorsun vahşet, trajedi, kaos eksik olmuyor.
))

Evet yine şarkı üstüne şarkı yağmış. Şimdi üşeniyorum hepsini dinlemeye elbette.
Artık yavaş yavaş dinlerim belki geceye kadar.