MusicSurvivor 5.Sezon 3.Hafta Sonuçları

Ozan'ın 1. ve 3.haftada kullandığı şarkılar baya iddialıydı stratejik gittiğini sanmıyorum onun da ipini çekeriz uygun bir zamanda.

Aynı şekilde düşünüyorum daha kötü şarkılar vardı. Sağlık olsun

Aynı şekilde düşünüyorum daha kötü şarkılar vardı. Sağlık olsun
Haluk leventin bir sürü hit parçası vardı say say bitmez ayoll bu şarkı seçimi pek olmamış malesef ben haluku gizli favori bile görüyordum yarışmada üzüldüm oyüzden

Haluk leventin bir sürü hit parçası vardı say say bitmez ayoll bu şarkı seçimi pek olmamış malesef ben haluku gizli favori bile görüyordum yarışmada üzüldüm oyüzden
Bu hafta bir şekilde sıyrılırım diye düşünüyordum nasıl böyle bir sonuç çıktı şaşırdım
Evet bende baya ileri gideceğimi düşünüyordum

Geldiğimde sağlam bir bildirim sayısı bekliyordum yarışmadan dolayı bir baktım ki bildirim yok neredeyse. @Çiğdem benim oylarım nerde kııızz.
Pazar günü saat 19.30'da yollamışım oylarımı.

Haluk Levent elenmiş bir de hey gidi heey. Gerçi benim oylar olsa da aradaki farka bakılırsa yine elenecekmiş. Neyse umarım yine böyle bir hata olmaz Çiğdem hanım.

Deniz'in oylarını da unuttu zaten bu hafta nazar değdi kendisine.

Ama senin oylarını puan durumuna girmiştir herhalde, nadiren de olsa açıklamayı unuttuğu oluyor.

Acaba kaç verdin bana

harbiden senin puanları eklemedimi acaba yoksa ekledide açıklamayımı unuttu eklemediyse @Çiğdem- büyük bir fiyaskoya imza attı demektir
)

Ama senin oylarını puan durumuna girmiştir herhalde, nadiren de olsa açıklamayı unuttuğu oluyor.

Acaba kaç verdin bana

sana pek bişey vermemiştir senin @MEnes in puanlarından faydalanacağını sanmam
eklenmemişse eklendiği an 8 basamak aşağı düşersin bence sen hiç kurcalama bu işi zararlı çıkarsın
)

Acaba kaç verdin bana
Hiç de fena değildi senin genel ortalamana göre hatta canlı tepkini görmeyi bekliyordum.
O tepki şansını elimizden aldı @Çiğdem hanım.
Neyse bu seferlik sorun etmiyorum tekrarlanmaması kaydıyla.

harbiden senin puanları eklemedimi acaba yoksa ekledide açıklamayımı unuttu eklemediyse @Çiğdem- büyük bir fiyaskoya imza attı demektir
)
Evet büyük bir fiyasko olmuş. Benim puanları ekleseydi de yine sonuç aynı olacakmış elenen azçısından yani.
Ama yukarılarda işler değişebilirmiş tabi. Tabi eklediyse sorun yok.

eklemeye eklemiştir diye tahmin ediyorum ama hem puanları açıklayıp hemde burda lafa dalınca açıklamayı unutmuştur hogatha

yinede sunucumdan böyle bir hata beklemiyordum bunu atalım sunuculuktan ben başkanlıkla birlikte sunumuda yapabilirim sorun olmaz
)

dun cok buyuk konusmanin bedeli

@Mr.At puanim atiydi.