MusicSurvivor 5.Sezon 3.Hafta Sonuçları

haha sinsi de ama cikarci deme
insanlar beni cikari icin kullanmaya calisiyor. Yarismaci degilim puan icin cikarcilik yapayim
Şimdilik sadece jüri olabilirsin ama ileri de illa ki bir yarışmaya katılacaksın
bu jürilik geleceğe sağlam bir yatırımdır
kendimden biliyorum

kız Allah cezanı vermesin 12 yi geçmiş yine .ss ay neyse bu haftayı da atlattık bu hafta vites yükseltiyoruz diyen dişi justin biber havasını almış sevindim
hahaha ne yapayım ayoll uğraşmak kolaymı sanıyorsun sen @Harunn60 ve @sokak sanati @DarkLeqenD beklentimin baya altında sonuc aldınız

4 kişiye puan dağıttık @Bully ise kendi ayağına sıktı @mrt-06 ya bu şarkıyı o önermişti 1 puanla puan alamadı

@Bully de final puanı alalamış ekürisi sokak totoşunun hal idaha vahim
zaten artık olmamış bildirimleri de geliyor ondan demek ki önceden engelledi şimdi engeli kaldırdı ay zaten o kim ki biz safiye sultanı engelleyecek
@Çiğdem- yeni haftayı başlat bari öyle uyu

Bende beklenti yoktu zaten beni şaşırtan @Bully oldu.
Geçen hafta bu şarkıyla bile final puanı aldıysam bu hafta kesin zirvedeyim diyorsa şamarı yemiş.

@Bully kusura bakma
yuksegi sibel yada sanami versem diye cok dusunmustum. sana verseydim final puanini sen kapacaktin

bu arada ben rekormu kırıyorum 3 haftada güzel puanlar almışım

Final puanını 1 farkla kaçırmak üzücü olsa da iyi gitmişiz yine, destekleyen herkese teşekkürler.
@batuhankaralar @OzaN @MayısKralı @mrt-06 tebrikler.

Atacan sana önerdiğimiz şarkıyla final puanı aldırdık iyi mi. ss Yoksa elenip gidecektin muhtemelen, ah şu yardımseverliliğim yok mu.ss
@Çiğdem- @sokak sanati

@FaJi geçmiş olsun.
Geçen haftaki şarkıdan sonra bu şarkı olmadı maalesef, sağlık olsun diyelim.

Şimdilik sadece jüri olabilirsin ama ileri de illa ki bir yarışmaya katılacaksın
bu jürilik geleceğe sağlam bir yatırımdır
kendimden biliyorum
yok ben katilmayacam hic bir zaman. niyetlenmistim bu yarismaya olmadi. artik vaktimde olmaz zaten. jurilik yeter. bir gun gelir juriliktende cekilirim.

O bana diyor yanlış alıntı yapmış
@eskici Diyorum ya telafi edecez merak etme bunlar senin için de geçerli sokak sanatı

Benden niye alıntı yaptın.
Böyle internetin Allah belasini versin deli etti beni o yüzden yanlis alintilama yaptim sanirim

@MasacRE- gecen hafta da düzeltecez diyorsdun aksine düsürdün haftaya da düzeltmezsen ortaklik gercektende bozulur ona göre
zaten haftaya daha da düsüremezsin 1 den asagisi yok cünkü