Benden şu ana kadarki en yüksek puanını aldınŞarkıları dinliyorum, öyle yüksek beklemeyin benden @sokak sanati @Bully yine iyi alırsınız ama efsane gelenler var
Zorlu bir hafta olmuş evet bakalım nasıl sonuçlar ortaya çıkacak
Benden şu ana kadarki en yüksek puanını aldınŞarkıları dinliyorum, öyle yüksek beklemeyin benden @sokak sanati @Bully yine iyi alırsınız ama efsane gelenler var
sen insana sac bas yollattirsin. hani nerde konumuz ???Şarkıları dinliyorum, öyle yüksek beklemeyin benden @sokak sanati @Bully yine iyi alırsınız ama efsane gelenler var
sen insana sac bas yollattirsin. hani nerde konumuz ???
Oylarımı kullandım bir kişiye çok güzel sürpriz yaptım.
Ben İrem'e iyi veriyorum genelde bu haftada kötü puan vermedim yine memnun olursun diye düşünüyorum.Ben sana çok güzel sürpriz yaptım ilk iki hafta hiç beğenmemiştim bu şarkın ilaç gibi geldiİremi nasıl buldun.
Ben İrem'e iyi veriyorum genelde bu haftada kötü puan vermedim yine memnun olursun diye düşünüyorum.
Bence sen elenmeyeceksin senden çok daha kötüleri varYüksek ihtimalle elenicem)
Bence sen elenmeyeceksin senden çok daha kötüleri var
Benim şarkım harika bir kere geçen haftaki final puanı aldıysa bunun net alması lazımMesela sen değil mi
Benim şarkım harika bir kere geçen haftaki final puanı aldıysa bunun net alması lazım
Evet bazıları efsane gelmiş ama ilk 5'te olacağımı düşünüyorumBu haftaki şarkılar geçen haftakine göre çok iyi ama. O yüzden final puanı alman imkansız bu hafta onu unut sen
Teşekkür ederimOylarımı kullandım bir kişiye çok güzel sürpriz yaptım.
aaaa bu arada müziğin yolculuğuda dönüyor çok yakında 2000 li yıllardan devam edip 2010 yılında final yapacaz güzel bir işe imza atmıştık devamını getirelim bari ayoll hem forumun ççoğu üyesinin çocukluklarıda 2000li yıllarda geçmişti yine unutulan şarkıları hatırlamaya devam edecezBence sen elenmeyeceksin senden çok daha kötüleri var
aaaa bu arada müziğin yolculuğuda dönüyor çok yakında 2000 li yıllardan devam edip 2010 yılında final yapacaz güzel bir işe imza atmıştık devamını getirelim bari ayoll hem forumun ççoğu üyesinin çocukluklarıda 2000li yıllarda geçmişti yine unutulan şarkıları hatırlamaya devam edecez
Merakla bekliyoruzaaaa bu arada müziğin yolculuğuda dönüyor çok yakında 2000 li yıllardan devam edip 2010 yılında final yapacaz güzel bir işe imza atmıştık devamını getirelim bari ayoll hem forumun ççoğu üyesinin çocukluklarıda 2000li yıllarda geçmişti yine unutulan şarkıları hatırlamaya devam edecez
Merakla bekliyoruz
Senin elin değiyor sonuçta yine muhteşem bölümler izleyeceğimizden kuşkum yok
hhahaha teşekkürler @vadikızı @Bullyaynen ya müzik yolculuğu süperdi devam ettirmen iyi olacak özledik kızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?