MusicSurvivor 5.Sezon 3.Hafta Oylama Başladı

Sen vadikızını yalnız mı sandın
ben seçerim onun şarkısını eksi falan da veremezsin .ss
yarışmacı önceden diğer yarışmacıya söylemediği durumlarda -ceza vermek zorundayız yoksa millet yollamasın nasılsa şarkım seçiliyor der bu haftakışarkısını sana söylemiş olsaydı olurdu ama bu durumda -5 almak zorunda yarışmacıolduğun için sanada seçtiremem sunucu olarak böyle durumlarda ben müdahele edecem suya hapsettini ayarladım oylarını vermeye gelir inş leptobu bozulmuşturyine yadainterneti bozulmuştur yine sanırım

Başarılr cnm umarumyükselirsin bu hfta

En sevdiğim şarkılarından biri. İyi puan alırsın.

orta sekerli.
rakiplerde iyi geldi. her hafta zorlanacagiz (murat boz ve hadise gibi oldu biraz. her hafta ayni söylem
)

yanilmiyorsam hapishanedeyken cekilmisti bu video. klip, sarkisindan daha tanidik geldi bana

sarkisi gecen haftaya göre dusuk.

@Çiğdem- saat 16yi beklemek zorundasin. kurallara uy. cikmayan candan umut kesilmez (böyle bir söz vardi galiba
)

Son düzenleme:
bekletmeye gerek yok milleti cnm aa 16:00 dan önce gelirse -5 cezayı kaldırırız glmezse aynen devam edilir zaten ben şarkılar geldimi hemen baslatıyorum daha kahvaltı yapmadan geldim mesala sırf oylama için gelirse ceza vermeyiz

Çok bayıldığım bir şarkı değil yine standart tam puana yakın bir puan veririz.

ama sarkisini senin secmen kaderiyle oynamak gibi birsey oluyor tabi eger 16dan önce gelirse bu gecerli.
16dan sonra gelirse iyilik yapmis oluyorsun

9-10 alırsın bişeyler ama ilk 2 haftanın baya gerisinde bu şarkı.

Çok bayıldığım bir şarkı değil yine standart tam puana yakın bir puan veririz.
Bekliyoruz birliğin gücü adına.

Yükseleceğim merak etmeyin.
😎

ama sarkisini senin secmen kaderiyle oynamak gibi birsey oluyor tabi eger 16dan önce gelirse bu gecerli.
16dan sonra gelirse iyilik yapmis oluyorsun
Şarkısı iddialı zirveyede oynayabilir cnm gelsede ona birşey demez şuan milleti bekletmeye egrek yok geleceğide belli değil 16 önce gelirse cezayı vermeyiz şarkı konusund o banada güvenir ona birşey demez oylamayı kaçırmasın asıl sıkıntı orda

tamam. ben tatmin oldum bu cevaba