MusicSurvivor 5.Sezon 3.Hafta Oylama Başladı

senin şarkıyı pas geçeceğim gece gece kendimi sıkıntıya sokmasam daha iyi
)

hoşbulduk

humörunuz ? isveççemi konuştun
biraz öyle oldu galiba. suanki ruh haliniz demek istedim. bana karsi ruh haliniz. ona göre bileyim

Zaten Gökhan - Ariana finali görünüyor gibi ufukta.

Aynen bayılıyor bana böyle anti söylemlerle sevgisini bastırmaya çalışıyor ama yemezler
umarim öyle bir final olmaz

evet destere seviyor seni

@Bully le cok ugrasiyorsun. bence cok sevdiginden dolayi

bully ile alıp veremdiğim yok ama insan kırk yılda birde bir kızla yarışır değilmi ?
hep sap hep sap nerde bulursa bir tipsizi onunla dalıyor yarışlara birde kolay kolay elenmiyor insanı sinir ediyor
)

biraz öyle oldu galiba. suanki ruh haliniz demek istedim. bana karsi ruh haliniz. ona göre bileyim

Gökhan'ın karşısına kimi istersin peki

Beni sevmeyen ölsün

bully ile alıp veremdiğim yok ama insan kırk yılda birde bir kızla yarışır değilmi ?
hep sap hep sap nerde bulursa bir tipsizi onunla dalıyor yarışlara birde kolay kolay elenmiyor insanı sinir ediyor
)
bu yarismayi hep bayan sanatcilar kazandigi icin onun bu cesareti alkisi hakediyor.

benim ruh halim standarttır 10 üzerinden puanlarsak 7 ila 10 arası gidip gelir ama bazen arkadaşlara 7 lik ruh hali uyuyor 10 a çıkınca ibre tozutup saydırıyorlar bana

yani bende ayar sağlam da arkadaşların ayarı düzgün değil
)

)
Serenay Sarıkaya ile yarıştıydık onu da sen sevmedin bir türlü ortak noktada buluşamadık senle

bu yarismayi hep bayan sanatcilar kazandigi icin onun bu cesareti alkisi hakediyor.

keşke korkak olsaydıda bayanlarla yarışsaydı
cesaret seçtiğin sap yarışmacıyla kazanılıyorsa ömür boyu korkak yaşamaya razıyım
)

bana karsi olan ruh halini diyorum. bazen guzel guzel sohbet ediyoruz bazende benle alayci uslbun var. suan hangisi acaba
gerci su saniyeye kadar iyi gidiyoz

Konuş be Zey, inşallah bir ilki gerçekleştireceğim bu sezon, senin gibi değerli jüri üyelerinin de destekleriyle.

Serenay Sarıkaya ile yarıştıydık onu da sen sevmedin bir türlü ortak noktada buluşamadık senle
senin seçimlerin yanlış? niye gidip itici tipleri seçiyorsun serenay ı severimde sıralama yapsak ilk yüz içinde 99 . sırayı anca alır

bana karsi olan ruh halini diyorum. bazen guzel guzel sohbet ediyoruz bazende benle alayci uslbun var. suan hangisi acaba
gerci su saniyeye kadar iyi gidiyoz

işte samimiyeti 10 dereceye çıkarırsam oklava gösteriyorsun hep 7 de tutmaya çalışıyorsun bende o kadar dar sınırlara hapsolamam

yok ya bazen sen birden bire cekiyorsun kiliclari. neyse suan iyiyiz iyi. yarin yine sil bastan olur o ayri

Neyse bu haftadan itibaren şarkılarımı beğeneceğini düşünüyorum itici kliplerim de yok artık, hele bu haftaki şarkımın klibinde bir kız var ki çok sempatik sonuna kadar izle