MusicSurvivor 5.Sezon 3.Hafta Oylama Başladı

senin şarkıyı pas geçeceğim gece gece kendimi sıkıntıya sokmasam daha iyi :))

hoşbulduk :)

humörunuz ? isveççemi konuştun :)
biraz öyle oldu galiba. suanki ruh haliniz demek istedim. bana karsi ruh haliniz. ona göre bileyim :A

Zaten Gökhan - Ariana finali görünüyor gibi ufukta. :A

Aynen bayılıyor bana böyle anti söylemlerle sevgisini bastırmaya çalışıyor ama yemezler :A
umarim öyle bir final olmaz :A
evet destere seviyor seni

biraz öyle oldu galiba. suanki ruh haliniz demek istedim. bana karsi ruh haliniz. ona göre bileyim :A

Gökhan'ın karşısına kimi istersin peki :A

Beni sevmeyen ölsün :A

bully ile alıp veremdiğim yok ama insan kırk yılda birde bir kızla yarışır değilmi ?:) hep sap hep sap nerde bulursa bir tipsizi onunla dalıyor yarışlara birde kolay kolay elenmiyor insanı sinir ediyor :))
bu yarismayi hep bayan sanatcilar kazandigi icin onun bu cesareti alkisi hakediyor.

benim ruh halim standarttır 10 üzerinden puanlarsak 7 ila 10 arası gidip gelir ama bazen arkadaşlara 7 lik ruh hali uyuyor 10 a çıkınca ibre tozutup saydırıyorlar bana:)
yani bende ayar sağlam da arkadaşların ayarı düzgün değil :))

bully ile alıp veremdiğim yok ama insan kırk yılda birde bir kızla yarışır değilmi ?:) hep sap hep sap nerde bulursa bir tipsizi onunla dalıyor yarışlara birde kolay kolay elenmiyor insanı sinir ediyor :))
Serenay Sarıkaya ile yarıştıydık onu da sen sevmedin bir türlü ortak noktada buluşamadık senle :A

benim ruh halim standarttır 10 üzerinden puanlarsak 7 ila 10 arası gidip gelir ama bazen arkadaşlara 7 lik ruh hali uyuyor 10 a çıkınca ibre tozutup saydırıyorlar bana:)
yani bende ayar sağlam da arkadaşların ayarı düzgün değil :))
bana karsi olan ruh halini diyorum. bazen guzel guzel sohbet ediyoruz bazende benle alayci uslbun var. suan hangisi acaba
gerci su saniyeye kadar iyi gidiyoz :A

Serenay Sarıkaya ile yarıştıydık onu da sen sevmedin bir türlü ortak noktada buluşamadık senle :A
senin seçimlerin yanlış? niye gidip itici tipleri seçiyorsun serenay ı severimde sıralama yapsak ilk yüz içinde 99 . sırayı anca alır :)

bana karsi olan ruh halini diyorum. bazen guzel guzel sohbet ediyoruz bazende benle alayci uslbun var. suan hangisi acaba
gerci su saniyeye kadar iyi gidiyoz :A

işte samimiyeti 10 dereceye çıkarırsam oklava gösteriyorsun hep 7 de tutmaya çalışıyorsun bende o kadar dar sınırlara hapsolamam :)

senin seçimlerin yanlış? niye gidip itici tipleri seçiyorsun serenay ı severimde sıralama yapsak ilk yüz içinde 99 . sırayı anca alır :)

işte samimiyeti 10 dereceye çıkarırsam oklava gösteriyorsun hep 7 de tutmaya çalışıyorsun bende o kadar dar sınırlara hapsolamam :)
yok ya bazen sen birden bire cekiyorsun kiliclari. neyse suan iyiyiz iyi. yarin yine sil bastan olur o ayri :)

Neyse bu haftadan itibaren şarkılarımı beğeneceğini düşünüyorum itici kliplerim de yok artık, hele bu haftaki şarkımın klibinde bir kız var ki çok sempatik sonuna kadar izle :A