MusicSurvivor 5.Sezon 2.Hafta Sonuçları

ben ilkkez gördum Aynuru. zamanla acilirdida keske baslarda daha iddilali sarkilar secilseydi.
bildiğimiz manada açılmıyor aynur
ben diğer şarkılarınada baktım kızın açılacağı yok
)

Hiç acele etme boşuna çünkü ben yine finale çıkacağım
bu sefer yetkim çok fazla zaten yarışmacılardan yüksek puan alamazsın? artık onlardan umudu kesebilirsin
sana yüksek puan verenlere en düşük puanı vereceğim

Neyse ki @MEnes dışında seni kaale alan yok

Neyse ki @MEnes dışında seni kaale alan yok
bu hafta @MasacRE- den umudum var
birde @vadikızı nı uyarmam lazım onunda pek sağı solu belli olmuyor

3 HAFTA geçti @Harunnn60 hala bir afişi tamamlyamadı ayoll birde utanmadan para isterse para falan vermeyecem bu yılkı afişe
kime afiş yapacaktıki yarışma içinmi afiş hazırlıyor ? yarışma nerdeyse yarılandı bu saatten sonra afiş mi olur afiş tanıtım içindir biz sonuna geldik nerdeyse işin

HAHAHA evet tembellik yaptı bu yıl

HAHAHA evet tembellik yaptı bu yıl

tamamen boşlamış işleri lady gaga
@Harunnn60 zaten shakira içinde bi çaba harcamıyor iş olsun diye ilk rastladığı dandik parçayı yolluyor bu gidişle kız elenecek
en azından güzel şarkılarını görebilseydik shakiranın öyle elenseydi bari

@Çiğdem- unutmadan ? ariana nın soyadı grende değil onuda hatırlatayım
)

aaa neyki soy adı @sokak sanati

biraz baska seylerede aklin olsa fena sayilmaz

Kışın değil kız ramazanda 5 saatte iftar hazırlıyordun.
Hadi aç konuyu @dosimosi sabırsız @DarkLeqenD hasta @destere coştu herkes seni bekliyor.
sabirsiz ? nerden cikti ayol

öncelikle harika puanlarla oylayan @sokak sanati @OzaN @mrt-06 @cookies @Mr.At @cevaa @EFE UYSAL @ozmoturk @Forumdash çok teşekkürler...yarışmayı 2.haftadan kaybetmiş olduk
2.haftanın oylama sonuçlarına sonradan baktığım için düşük oylayanları üşenmeyip tek tek dissledim
bu haftaki şarkının tam tersi çok iyi puanlarla atlatılacak bir şarkı olduğunu düşünmüştüm,bir an için paylaştığım şarkıda yanlışlıkmı bulunuyor diye baktım yok hakikaten bu şarkı elenmeyi hak etmedi

elenmişken favorim olan 3 şarkıyı karşınıza sunuyorum..yarışmada olsaydım sonraki haftalarda paylaşacağım çok iyi 3 şarkım:
@MayısKralı @Bully @vadikızı @soo @mrt-06 @DarkLeqenD @MasacRE- @xemrexxx
@Felon @OzaN @batuhankaralar @FaJi @denizz19 @eskici @dreamy @Harunnn60 @Çiğdem- @sokak sanati @Mr.At @destere @gözlemci @Billy Kane @cevaa @Ahmad @Tolstoyevski @Doğu @MEnes @Forumdash @S.G.A.T. @tolgab @GunesinOglu @cookies @Maskeli Fedai @emree-29 @dosimosi @Tzira @BesaleT @Mr.At @Aserat @ozmoturk @umuttanyel @Sherlock @yigit_00

Damla Damla çok iyi ama Günah Sevap'ın yeri de başka 😉

Damla Damla ve Bi Dakika'ya iyi puanlar vermek isterdim, bir de Ayrılıklar Mevsimi şarkısı vardı onu da severdim.

Keşke strateji yapmayıp iyi şarkıları kullanıp elenseydin Aynur'un uzun vadede bir şansı yoktu maalesef.
Sağlık olsun diyelim.