- Reaksiyon puanı
- 59,262
- Puanı
- 1,060
Hiç acele etme boşuna çünkü ben yine finale çıkacağım@Bully elenene kadar acelem var ondan sonra iki haftada bir yayınlasanda olur)
Hiç acele etme boşuna çünkü ben yine finale çıkacağım@Bully elenene kadar acelem var ondan sonra iki haftada bir yayınlasanda olur)
bildiğimiz manada açılmıyor aynurben ilkkez gördum Aynuru. zamanla acilirdida keske baslarda daha iddilali sarkilar secilseydi.
bu sefer yetkim çok fazla zaten yarışmacılardan yüksek puan alamazsın? artık onlardan umudu kesebilirsinHiç acele etme boşuna çünkü ben yine finale çıkacağım![]()
Neyse ki @MEnes dışında seni kaale alan yokbildiğimiz manada açılmıyor aynurben diğer şarkılarınada baktım kızın açılacağı yok
)
bu sefer yetkim çok fazla zaten yarışmacılardan yüksek puan alamazsın? artık onlardan umudu kesebilirsinsana yüksek puan verenlere en düşük puanı vereceğim
![]()
bu hafta @MasacRE- den umudum varNeyse ki @MEnes dışında seni kaale alan yok![]()
kime afiş yapacaktıki yarışma içinmi afiş hazırlıyor ? yarışma nerdeyse yarılandı bu saatten sonra afiş mi olur afiş tanıtım içindir biz sonuna geldik nerdeyse işin3 HAFTA geçti @Harunnn60 hala bir afişi tamamlyamadı ayoll birde utanmadan para isterse para falan vermeyecem bu yılkı afişe![]()
![]()
![]()
HAHAHA evet tembellik yaptı bu yıl
HAHAHA evet tembellik yaptı bu yıl![]()
aaa neyki soy adı @sokak sanatitamamen boşlamış işleri lady gaga
@Harunnn60 zaten shakira içinde bi çaba harcamıyor iş olsun diye ilk rastladığı dandik parçayı yolluyor bu gidişle kız eleneceken azından güzel şarkılarını görebilseydik shakiranın öyle elenseydi bari
@Çiğdem- unutmadan ? ariana nın soyadı grende değil onuda hatırlatayım)
aaa neyki soy adı @sokak sanati![]()
biraz baska seylerede aklin olsa fena sayilmazbildiğimiz manada açılmıyor aynurben diğer şarkılarınada baktım kızın açılacağı yok
)
bu sefer yetkim çok fazla zaten yarışmacılardan yüksek puan alamazsın? artık onlardan umudu kesebilirsinsana yüksek puan verenlere en düşük puanı vereceğim
![]()
sabirsiz ? nerden cikti ayolKışın değil kız ramazanda 5 saatte iftar hazırlıyordun.Hadi aç konuyu @dosimosi sabırsız @DarkLeqenD hasta @destere coştu herkes seni bekliyor.
![]()
biraz baska seylerede aklin olsa fena sayilmaz
sabirsiz ? nerden cikti ayol
yeni uyandimEspri espri..
Damla Damla çok iyi ama Günah Sevap'ın yeri de başka 😉öncelikle harika puanlarla oylayan @sokak sanati @OzaN @mrt-06 @cookies @Mr.At @cevaa @EFE UYSAL @ozmoturk @Forumdash çok teşekkürler...yarışmayı 2.haftadan kaybetmiş olduk2.haftanın oylama sonuçlarına sonradan baktığım için düşük oylayanları üşenmeyip tek tek dissledim
bu haftaki şarkının tam tersi çok iyi puanlarla atlatılacak bir şarkı olduğunu düşünmüştüm,bir an için paylaştığım şarkıda yanlışlıkmı bulunuyor diye baktım yok hakikaten bu şarkı elenmeyi hak etmedi
elenmişken favorim olan 3 şarkıyı karşınıza sunuyorum..yarışmada olsaydım sonraki haftalarda paylaşacağım çok iyi 3 şarkım:
@MayısKralı @Bully @vadikızı @soo @mrt-06 @DarkLeqenD @MasacRE- @xemrexxx
@Felon @OzaN @batuhankaralar @FaJi @denizz19 @eskici @dreamy @Harunnn60 @Çiğdem- @sokak sanati @Mr.At @destere @gözlemci @Billy Kane @cevaa @Ahmad @Tolstoyevski @Doğu @MEnes @Forumdash @S.G.A.T. @tolgab @GunesinOglu @cookies @Maskeli Fedai @emree-29 @dosimosi @Tzira @BesaleT @Mr.At @Aserat @ozmoturk @umuttanyel @Sherlock @yigit_00
öbür haftalarda paylaşacaktım ama olmadıDamla Damla çok iyi ama Günah Sevap'ın yeri de başka 😉
dizi yarismasinda basarilar. artik enerjini oraya harcarsinöbür haftalarda paylaşacaktım ama olmadı![]()
Artık Oradanda çabuk elenmeyiz umarımdizi yarismasinda basarilar. artik enerjini oraya harcarsin
insallah. senin videoya daha bakmadim. umarim begenirimArtık Oradanda çabuk elenmeyiz umarım![]()
![]()
İnşallah beğenirsin umarıminsallah. senin videoya daha bakmadim. umarim begenirim![]()
suan o sayfadakileri yorumlamaya basladimİnşallah beğenirsin umarım![]()
Damla Damla ve Bi Dakika'ya iyi puanlar vermek isterdim, bir de Ayrılıklar Mevsimi şarkısı vardı onu da severdim.öncelikle harika puanlarla oylayan @sokak sanati @OzaN @mrt-06 @cookies @Mr.At @cevaa @EFE UYSAL @ozmoturk @Forumdash çok teşekkürler...yarışmayı 2.haftadan kaybetmiş olduk2.haftanın oylama sonuçlarına sonradan baktığım için düşük oylayanları üşenmeyip tek tek dissledim
bu haftaki şarkının tam tersi çok iyi puanlarla atlatılacak bir şarkı olduğunu düşünmüştüm,bir an için paylaştığım şarkıda yanlışlıkmı bulunuyor diye baktım yok hakikaten bu şarkı elenmeyi hak etmedi
elenmişken favorim olan 3 şarkıyı karşınıza sunuyorum..yarışmada olsaydım sonraki haftalarda paylaşacağım çok iyi 3 şarkım:
@MayısKralı @Bully @vadikızı @soo @mrt-06 @DarkLeqenD @MasacRE- @xemrexxx
@Felon @OzaN @batuhankaralar @FaJi @denizz19 @eskici @dreamy @Harunnn60 @Çiğdem- @sokak sanati @Mr.At @destere @gözlemci @Billy Kane @cevaa @Ahmad @Tolstoyevski @Doğu @MEnes @Forumdash @S.G.A.T. @tolgab @GunesinOglu @cookies @Maskeli Fedai @emree-29 @dosimosi @Tzira @BesaleT @Mr.At @Aserat @ozmoturk @umuttanyel @Sherlock @yigit_00