MusicSurvivor 5.Sezon 2.Hafta Sonuçları

Geceleri forumda dolaşmayı seviyorum, kimse olmuyor rahat rahat takılıp kafa dinliyorum. :A

Ama maalesef sana yakalandık. :A
yani kafa dinlenmene mani oldum öylemi 😡

haydi sen gezinmene devam et. kusura bakma rahatsiz ettik. topar auta gitmeye devam etsin 😉

yani kafa dinlenmene mani oldum öylemi 😡
Yorucu bir gün oldu, gözümden uyku akıyor şu an. Çiftler Yarışıyor yarışması için sahne seçip reyting tahminimi yaptıktan sonra uyuyacağım. :D

Sana iyi geceler diyeyim şimdiden. :A

Yorucu bir gün oldu, gözümden uyku akıyor şu an. Çiftler Yarışıyor yarışması için sahne seçip reyting tahminimi yaptıktan sonra uyuyacağım. :D

Sana iyi geceler diyeyim şimdiden. :A
iyi basindan sal 😉
artik senin adini anmayacam sen yokken :D

Başımdan salmıyorum be gerçek neyse onu söylüyorum, yoksa yorgun olmasam muhabbet etmek istemem mi senle :D

Sen bilirsin. :A
bu kacinci gecedir ayni bahane :) gecen yatacam deyip 1 saat sonrasinda hala gezindigini gördum :)
gecenin körunde elbetteki yorgun olacaksin, bunun saatler öncesi yok sanki.
bitti buraya kadar hersey :D :A Yarin görusuruz
iyi geceler

bu kacinci gecedir ayni bahane :) gecen yatacam deyip 1 saat sonrasinda hala gezindigini gördum :)
gecenin körunde elbetteki yorgun olacaksin, bunun saatler öncesi yok sanki.
bitti buraya kadar hersey :D :A Yarin görusuruz
iyi geceler
Kaçıncı gecedir falan diye abartma o dediğini 1 kez yaptım.

Sonuçlardan sonra enerjim kalmadı artık işlerimi halledip yatacağım. Sana da iyi geceler, inşallah bitti buraya kadar her şey derken ciddi değilsindir. :A

Bir veda konuşması hazırlayıp sonra yayınlarım.yarışma hakkında yorumlayarak Aynurum ile bir basın toplantısı yapacağız:(

Son düzenleme:
Kaçıncı gecedir falan diye abartma o dediğini 1 kez yaptım.

Sonuçlardan sonra enerjim kalmadı artık işlerimi halledip yatacağım. Sana da iyi geceler, inşallah bitti buraya kadar her şey derken ciddi değilsindir. :A
tabiki ciddiyim :A yoksa ardindan yarin görusuruz dermiyim :D
biz bayanlar abartmayi severiz :A

Ben bir öncekine galiba 1 vermistim.
bu sarki guzel. oy yukselecek kesin. Keloglan geldi aklima birden :D

Çiğdem'in neden evde kaldığı belli oldu. 3. haftayı 1 günde açıyor bu yavaşlıkla bu destereyi bile elinden kaçırır.:A Zaten belliydi akşam 8'de ki yemek için 3'de mutfağa girmesinden. 5 saatte 4 kişilik yemek yapıyor kız.:A

Çiğdem'in neden evde kaldığı belli oldu. 3. haftayı 1 günde açıyor bu yavaşlıkla bu destereyi bile elinden kaçırır.:A Zaten belliydi akşam 8'de ki yemek için 3'de mutfağa girmesinden. 5 saatte 4 kişilik yemek yapıyor kız.:A
hahaha yeni haftalar yarın açılıyor sonuctan sonra hem 5 te gece gibi karanlık çöküyor burada kışın akşam yemeğini erken yiyoruz :A :A :A