MusicSurvivor 5.Sezon 2.Hafta Sonuçları

sen keltoşlarla geldiğin müddetçe bulmaca bile çözemezsin :)

düşün milletin annesi böyle bizimse bula bula bulduğumuz sevgiliye bak :)
aha işte hogatha :)

latest
Sibel Can'ın bu kadar düşük olmasına inanasım gelmiyor, @destere ve @denizz19 tarafından gizlice yürütülen bir sindirme/bezdirme operasyonu var gibi ve büyük oyunu çok yakında çözeceğim. :A
hahahah @destere şu fotoları koyup durma okalvayı geçirirm kafana :F

@mrt-06 şarkı çıktığı yıl en iyidüet seçilmişti benimde çok sevdiğim bir şarkıdır bende şaşkınlık geçirdim sanırım soner sarıkabadayı kurbanı oldun o adamında neden anticilik yaparlar onuda anlamadımya ama tuhaf yanı senin sonucun evet :F

senin keli sınıftaki kızlar kurtardı haftaya durumun pek parlak değil :))

evet bunun süpürgeside var yolculuklar bedavaya gelir yetrki benide süpürgesine atsın :))

Hadi hadi sen de beğeniyorsun benim kelleri itiraf et iki haftada da çok güzel puanlar verdin :A

yarismanin sonuna yetistim yorum kisminda ilk dörde atmisim kendimi :D basinda olsaydim demekki herkesi ikiye katlardim :A
gunun hasilatinida topladigima göre yavas yavas kenara cekileyim

Bu haftaki şarkı o kadarda kötü değildi aslında hatta iyi sonuçlar bekliyordum ama Aynurun fazla sevilmediği anlaşıldı oylama sonuçlarına detaylı bakıp puanlamaları inceleyeceğim bakalım kim Aynura kıymış:(

Bu haftaki şarkı o kadarda kötü değildi aslında hatta iyi sonuçlar bekliyordum ama Aynurun fazla sevilmediği anlaşıldı oylama sonuçlarına detaylı bakıp puanlamaları inceleyeceğim bakalım kim Aynura kıymış:(
galiba ben onlardan biriydim :( hatirlamiyorum am 4 verdim diye hatirliyorum