Deniz ziynet sali ile yarışıyorAltın Kelebek bile daha kısa sürüyor
Aynur'un elenmesi kötü olmuş, Sıla'nın kalite kokan şarkılarını koy da 18 verelim @denizz19
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ziynet'in son 3 senedeki şarkılarını kim yazıyor acaba Mrs. OklavaDeniz ziynet sali ile yarışıyor![]()
hahah aaa o bakımdan diyorsun tamam ozamanZiynet'in son 3 senedeki şarkılarını kim yazıyor acaba Mrs. Oklava![]()
@vadikızı ???
internetleri bozuldu galiba yoksa muhakkak gelirdi. misafir gidince yorgan altindan gizli gizli girerdi internete
Lucifer ismi bile soguttu beni.
hahah aaa o bakımdan diyorsun tamam ozaman![]()
aa sılaya sırtını çevirdi demek @denizz19 un ziynete sahip çıkması ozaman tuhaflucifer ın annesini görsen öyle demezdinannelere saygımız sonsuz
![]()
ziynet sılanın tırnağı etmez ayrıca son olaylarda sılaya sırtını dönmüş biri yalaka takımında yer almış biri o yüzden buz gibi soğudum ziynetten![]()
haha evet hatun taslucifer ın annesini görsen öyle demezdinannelere saygımız sonsuz
![]()
ziynet sılanın tırnağı etmez ayrıca son olaylarda sılaya sırtını dönmüş biri yalaka takımında yer almış biri o yüzden buz gibi soğudum ziynetten![]()
hhahaha hadi git kurtar koşş![]()
![]()
![]()
Öyle bir durum söz konusu değil. Destere uyduruyor
haha evet hatun tas![]()
bu hafta kellilige laf attin. bir dahaki sefere ne kulp bulacan bakalimsen keltoşlarla geldiğin müddetçe bulmaca bile çözemezsin
düşün milletin annesi böyle bizimse bula bula bulduğumuz sevgiliye bak
aha işte hogatha
![]()
hahaha ayy bu arada @mrt-06 @destere bu kel kafalı adamlar yüzündenmi acaba gerçekten bu hafta böyle oldu sibel can gibi shakirada dibi görmüş bu hafta @Harunnn60
@MasacRE- nin kel kafalı adamı zaten her hafta sürünüyor hep bu kel kafalı adamlar yüzünden![]()
![]()
![]()
ne guzel iste tam senle boyu boyunada huyu huyuna diyemiyecegimsen keltoşlarla geldiğin müddetçe bulmaca bile çözemezsin
düşün milletin annesi böyle bizimse bula bula bulduğumuz sevgiliye bak
aha işte hogatha
![]()
Bence şarkın şahaneydi Zaten puanıma da yansıdı bu. Sibel Can benden bayağı iyi puan alabilecek şarkıya sahip tabi seçebilirseniz
Benim kellerimle o iki keltoşu aynı cümlede bile kullanma lütfenBiri Türkiye'de biri dünyada en uyuz olduğum şarkıcılardandır düşük puanları hakettiler yani o yüzden
![]()
ne guzel iste tam senle boyu boyunada huyu huyuna diyemiyecegim
resimdeki gibiyse o suburge ikinizi tasiyamaz kirilirsenin keli sınıftaki kızlar kurtardı haftaya durumun pek parlak değil)
evet bunun süpürgeside var yolculuklar bedavaya gelir yetrki benide süpürgesine atsın)