Deniz ziynet sali ile yarışıyorAltın Kelebek bile daha kısa sürüyor
Aynur'un elenmesi kötü olmuş, Sıla'nın kalite kokan şarkılarını koy da 18 verelim @denizz19
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ziynet'in son 3 senedeki şarkılarını kim yazıyor acaba Mrs. OklavaDeniz ziynet sali ile yarışıyor
hahah aaa o bakımdan diyorsun tamam ozamanZiynet'in son 3 senedeki şarkılarını kim yazıyor acaba Mrs. Oklava
@vadikızı ???
internetleri bozuldu galiba yoksa muhakkak gelirdi. misafir gidince yorgan altindan gizli gizli girerdi internete
Lucifer ismi bile soguttu beni.
hahah aaa o bakımdan diyorsun tamam ozaman
aa sılaya sırtını çevirdi demek @denizz19 un ziynete sahip çıkması ozaman tuhaflucifer ın annesini görsen öyle demezdinannelere saygımız sonsuz
ziynet sılanın tırnağı etmez ayrıca son olaylarda sılaya sırtını dönmüş biri yalaka takımında yer almış biri o yüzden buz gibi soğudum ziynetten
haha evet hatun taslucifer ın annesini görsen öyle demezdinannelere saygımız sonsuz
ziynet sılanın tırnağı etmez ayrıca son olaylarda sılaya sırtını dönmüş biri yalaka takımında yer almış biri o yüzden buz gibi soğudum ziynetten
hhahaha hadi git kurtar koşş
Öyle bir durum söz konusu değil. Destere uyduruyor
haha evet hatun tas
bu hafta kellilige laf attin. bir dahaki sefere ne kulp bulacan bakalimsen keltoşlarla geldiğin müddetçe bulmaca bile çözemezsin
düşün milletin annesi böyle bizimse bula bula bulduğumuz sevgiliye bak
aha işte hogatha
hahaha ayy bu arada @mrt-06 @destere bu kel kafalı adamlar yüzündenmi acaba gerçekten bu hafta böyle oldu sibel can gibi shakirada dibi görmüş bu hafta @Harunnn60
@MasacRE- nin kel kafalı adamı zaten her hafta sürünüyor hep bu kel kafalı adamlar yüzünden
ne guzel iste tam senle boyu boyunada huyu huyuna diyemiyecegimsen keltoşlarla geldiğin müddetçe bulmaca bile çözemezsin
düşün milletin annesi böyle bizimse bula bula bulduğumuz sevgiliye bak
aha işte hogatha
Bence şarkın şahaneydi Zaten puanıma da yansıdı bu. Sibel Can benden bayağı iyi puan alabilecek şarkıya sahip tabi seçebilirseniz
Benim kellerimle o iki keltoşu aynı cümlede bile kullanma lütfenBiri Türkiye'de biri dünyada en uyuz olduğum şarkıcılardandır düşük puanları hakettiler yani o yüzden
ne guzel iste tam senle boyu boyunada huyu huyuna diyemiyecegim
resimdeki gibiyse o suburge ikinizi tasiyamaz kirilirsenin keli sınıftaki kızlar kurtardı haftaya durumun pek parlak değil)
evet bunun süpürgeside var yolculuklar bedavaya gelir yetrki benide süpürgesine atsın)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?