tuba büyüküstünün reklam danışmanıydı o)
Ayben öyle bir görev üstlenmişti bacımız kendine.
@DarkLeqenD hayırdır laa niye pes ettin.
tuba büyüküstünün reklam danışmanıydı o)
Emre kimdi ya ben çıkaramadım.@mrt-06 final haftaları kalitesinde şarkı harcamıssın demiş erken oldu sanırım biraz ama yine iyi şarkıları vardır tabi
her hafta en yuksek veriyorsun 😉benim ki sadece 1 şarkıcı içino da zaten sıradan bir şarkıcı değil
sonuclar aciklandi daha neyi bekliyorsun. yorgan yastik seni bekler 😉
Ben son 6-7 haftaya doğru zirveye oynarım
benim puanim belli. sag elindeki parmak sayisiŞarkımı paylaşırım diye bekliyorum.
Tamam işte Neşet Babaya her hafta tam puanher hafta en yuksek veriyorsun 😉
Niye sol el değil?benim puanim belli. sag elindeki parmak sayisi
sibel canın şarkısı harcanmış bence böyle mükemmelbir şarkıyı hangi kulakla oyladılar anlamadım ayolEmre kimdi ya ben çıkaramadım.
benim puanim belli. sag elindeki parmak sayisi
Niye sol el değil?
sol eldeki damarlar kalbe gittigi denilirya. kalp oldumu arti 1 oluyor 😛Niye sol el değil?
sibel canın şarkısı harcanmış bence böyle mükemmelbir şarkıyı hangi kulakla oyladılar anlamadım ayol
soner sarıkabadayının antileri var demek forumda başta senyanındaki keltoş milleti kaçırtmıştır)
İyiyiz mutluyuz da abartmaya gerek yok daha maraton uzun.@Bully final puani aldin nerdesin. yorumun dusuncelerin ruh halin suan nasil
Konuşalım önce sonra bakarız.
Sağ eli 6 parmak çünkü onun solu 5
Ariana'ya düşük veriyorsun çünkü..
Ne saçmalıyorsunuz siz?sol eldeki damarlar kalbe gittigi denilirya. kalp oldumu arti 1 oluyor 😛
ne alaka kel alaka iste
bende her hafta baska sanatciya verecem yani ferdi sirasini saldiTamam işte Neşet Babaya her hafta tam puansadece bir şarkıcıya her hafta tam puan veriyorum
Geçen hafta yüksek verdim diye hatırlıyorumKonuşalım önce sonra bakarız.
Sağ eli 6 parmak çünkü onun solu 5
Ariana'ya düşük veriyorsun çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?