@destere Yapmaz öyle şey o ekibini her zaman korurNeyse ben bir orta yol bulacam siz merak etmeyin ama sen yine de benim puanlarımı yükselt senden daha iyi puanlar bekliyorum
çok pis kin tuttum sana öfkem en az bir haftada zor geçer
@destere Yapmaz öyle şey o ekibini her zaman korurNeyse ben bir orta yol bulacam siz merak etmeyin ama sen yine de benim puanlarımı yükselt senden daha iyi puanlar bekliyorum
*dream isimli forumda sevilmeyen bir üye var baya sevilmiyor kendisi ona bezniyorNickimde ne var abi benim ya@xemrexx
haftaya verecegim biri tepe tepe kullan. zaten elenmezsim. icim rahat o konuda
@mrt-06 final haftaları kalitesinde şarkı harcamıssın demiş erken oldu sanırım biraz ama yine iyi şarkıları vardır tabi
Sanırım 100.söyleyişin*dream isimli forumda sevilmeyen bir üye var baya sevilmiyor kendisi ona bezniyor
etikete falan gerek yok her türlü tam puan benden her hafta
Nickimde ne var abi benim ya@xemrexx
Bana böyle hareketlerle gelinetikete falan gerek yok her türlü tam puan benden her hafta
Bu haftadan sonra Gökhan ile yarışırsın gariYarışıyorduk yaa.s.z
Değişik bir üyenin nickide dream'dı
sarkiya bakmiyoruz diye bir laf kullandigimda köpurmustun. sen ne yapiyorsun? aynisi degilmi 😉etikete falan gerek yok her türlü tam puan benden her hafta
Tam puanın garanti aga umarım elenmezsinSöz ağızdan çıktı Minnet Eylemem le geliyorum
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benimde aklıma gelmedi değil
benim ki sadece 1 şarkıcı içinsarkiya bakmiyoruz diye bir laf kullandigimda köpurmustun. sen ne yapiyorsun? aynisi degilmi 😉
sonuclar aciklandi daha neyi bekliyorsun. yorgan yastik seni bekler 😉Değişik bir üyenin nickide dream'dı
Efsaneydi be özledim o günleri
kız 1978 de mecliste kriz çıkınca ajda pekkanı cumhurbaşkanlığına aday gösteren vekiller varmış düşün kadının ne ka şarkısı var@mrt-06 final haftaları kalitesinde şarkı harcamıssın demiş erken oldu sanırım biraz ama yine iyi şarkıları vardır tabi
Çerezlik şarkıyla final puanı alıyorum bundan sonrasını sen düşün artık.içimizdeki hainler yüzünden türbüşon çekirgesi bir kez daha sıçradıama en fazla üç kez sıçrar sonra çekirgeyi kavuracağız)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?