MusicSurvivor 5.Sezon 2.Hafta Sonuçları

aynur aydın ın eleneceğini başlarda tahmin etmiştim kızı sevsekte iki haftadır berbat şarkılarla geliyor ona rağmen bu hafta yükseltmiştim oyu ama kurtaramadık
elenme riski yaşarım diyordun bu şahane geldi sana @sokak sanati

@Bully un puan almasına ne diyorsun @destere

2.haftadan final puanı almak çok mutlu etti, destekleyen herkese teşekkürler.

@xemrexxx ve @FaJi sizlere de tebrikler.

@turkuazz geçmiş olsun, şu yarışmalardaki şanssızlığını kıramadın sen de bir türlü.

hadi iyisin kurtuldun.
Baya kurtulmuşum zaten
haftaya ilk 5e girersem 2-3 hafta daha elenmem sırf geçen hafta aktif değilsin dedin diye bugün aktif oldum ve çok eğlendim aktif olmaya çalışacağım bundan sonra

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynur Aydın'ı bu hafta bayağı beğenmiştim elenmesine şaşırdım açıkcası. Geçmiş olsun @turkuazz

Bu tarz imaları hiç sevmem, o yorumunu da hiç beğenmedim, kırıldım bilesin.
@xemrexxx

İlk 5'imdekiler zirveye oynamış. 😉 Tebrikler.

ben bu hafta biraz yuksek puan vermeye calismistim. o sarkiyla yarisirsan 10 + olur kesin

Sonuc heyecanını canlı şekilde yaşamak baska oluyor gerçekten vaktiniz olduğu sürece kaçırmayın sonucları

Yine mi kalite elendi?
Candan Erçetin'e düşük verenler sizler yanliş dinlemişsiniz sizin suçunuz değil bu

bu düşük profilli şarkıyla 1. olmuşum resmen kem gözler kör oldu bu sonucu görünce

ay şimdi ciddi bir şekilde şarkı listesi yapayım işim çok daha önce dediğim gibi Ajda'nın kariyeri @Çiğdem- le @vadikızı nın yaşları toplamı kadar .ss kudurun @destere ve @dosimosi

Söz ağızdan çıktı Minnet Eylemem le geliyorum

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bak aktif degilsin dedigimde kafama kocaman bir kaya tasinin isabet ettigini hissetmistim siteminde

aktif olmayi begendigine sevindim