MusicSurvivor 5.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

bu şarkı ne ayoll müziği güzelmişte bu kızın sesi diğer şarkıda
daha iyidyi ya

Geçen haftaki şarkın daha iyiydi.

Bu şarkıyı Adele ile sevdik başkasından sevmek kolay değil gibi ama bakalım.

Geçen haftaki şarkın daha iyiydi.

Bu şarkıyı Adele ile sevdik başkasından sevmek kolay değil gibi ama bakalım.

Mecburen 2 cover kullanmam gerek. 3 yıllık şarkıcı her şarkısı iyi değil. Keşfedildiği coverları kullanmam gerek bencede bir bak biraz yardım.

eğlenceli olmuş şarkıda kızın sesi çok ince durmuş bu şarkıda ama
çok düşük olmaz oyum buna

Puan konusunu özelden konuşuruz.

İlk kez bildirim isyanı yapasım geldi
nasılsa @Çiğdem- recap yapıyor

Ariana'yı nasıl buldun.
Çok güzel remixlenmiş yapanın eline sağlık
bir sitem ettik bin ah işittik gibi olcak ama şimdi ben burda yarişmaya mudahale etmek istiyorum. Ariana böyle hit bir şarkıyı yorumlayacak ve kimse bilmeyecek? sadece fanlar bilecek. olmaz ama

Cover demek için albümde olmalı bence
@Çiğdem- O zaman diğer sanatçılar da böyle bişey yapsın

fanları için söylemiş ve amatör bi dj alt yapıyı yapmiş. bence çek yarişmadan
yada bunla katıl
araianaya hiç benzemiyor:/ şimdiler de daha güzel

Remix hali ile katılan bir sürü isim var. Albümde olmuyor bence çok değişik bir düşünce sonuçta Ariana söylüyor remix versiyonu kullanmak serbestse bende kullanırım.

Remix hali ile katılan bir sürü isim var. Albümde olmuyor bence çok değişik bir düşünce sonuçta Ariana söylüyor remix versiyonu kullanmak serbestse bende kullanırım.
Sonuç olarak "kendi yada başkasının albümünde değil" ama
İtiraz ettiğim nokta bu

Senin yaptiğin bu
bana kakalayamazsın şarkıyı söylim de... ama hala anlaşmamizin arkasındayım hilesiz hurdasız. @Çiğdem- e demiştim roportaj yaptiğimizda "kim kimle iyi anlaşiyor yada kim kime yakınsa ona daha yuksek puan verilşyor" diye ben buna karşiyim. Böyle yaptikları için hep aynı kişiler kazanıyor yarişmalari.

Şarkı güzelse hoşuna gitmişse Cover remix olması senin değerlendirmeni etkilememeli. Burada Barış Akarsu her hafta deli gibi Cover şarkılar ile geldi ayrıca o paylaştığın videodan remix yapılmamışki başka versiyonu.

Şarkı güzelse hoşuna gitmişse Cover remix olması senin değerlendirmeni etkilememeli. Burada Barış Akarsu her hafta deli gibi Cover şarkılar ile geldi ayrıca o paylaştığın videodan remix yapılmamışki başka versiyonu.

Şarkı hoş geldi. Bariş Akarsu albümlerinde şarkıları yeniden coverladıysa benim savundugumu söylüyorsun. senin yaptiğin olaya örnek verdim Demet Akalın'ın Of Of'u söylemesi gibi senin mantık
neyse artık baştan söyledim ben düşüncemi sana