MusicSurvivor 5.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

Ariana Grande ile 2. HAFTA

Boys Like You gibi şeker bir şarkıdan sonra Ariana'nın güçlü sesini görmeye geldi sıra. Kızımız yürek yiyip Adele'in efsane şarkısı Rolling in the Deep'i coverlamış çokta başarılı olmuş milyonlar izlemiş.:D
Klibi yok ama çizgi karakterden Resimlere geçtik. Yavaş yavaş kliplerede ayar veriyoruz.:X

Ariana Grande - Rolling in the Deep

@dosimosi @destere @Çiğdem- @vadikızı @Bully @mrt-06 @DarkLeqenD @Billy Kane @EFE UYSAL @Ahmad @Forumdash @yigit_00 @Harunnn60 @MEnes @cookies @Tzira @Maskeli Fedai @tolgab @GunesinOglu @Mr.At @MasacRE- @eskici @soo @turkuazz @dreamy @FaJi @MayısKralı @OzaN @denizz19 @batuhankaralar @Felon ve diğer herkes
1. haftadakinden daha iyi bir şarkı :D

İşte şarkımm Bu sevda bu şehre sığmaz ile geliyorum umarım beğenirsiniz:bhr:

@dreamy @destere @masacre- @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici@Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @gözlemci @mrt-06 @Aserat @sokak sanati @Sherlock [USER=88675] @umuttanyel @ozmoturk @FaJi @GunesinOglu @batuhankaralar @BesaleT

@OzaN adminim yaa bu etiketler niye olmuyor yaa[/USER]
hadi yine iyisin. 5 verecektim ama guzel bir sarkiymis ilkkez duyuyorum. 6 veririm belki :A

Ariana Grande ile 2. HAFTA

Boys Like You gibi şeker bir şarkıdan sonra Ariana'nın güçlü sesini görmeye geldi sıra. Kızımız yürek yiyip Adele'in efsane şarkısı Rolling in the Deep'i coverlamış çokta başarılı olmuş milyonlar izlemiş.:D
Klibi yok ama çizgi karakterden Resimlere geçtik. Yavaş yavaş kliplerede ayar veriyoruz.:X

Ariana Grande - Rolling in the Deep

@dosimosi @destere @Çiğdem- @vadikızı @Bully @mrt-06 @DarkLeqenD @Billy Kane @EFE UYSAL @Ahmad @Forumdash @yigit_00 @Harunnn60 @MEnes @cookies @Tzira @Maskeli Fedai @tolgab @GunesinOglu @Mr.At @MasacRE- @eskici @soo @turkuazz @dreamy @FaJi @MayısKralı @OzaN @denizz19 @batuhankaralar @Felon ve diğer herkes
Hadise daha guzel söyluyor bunu 😛 kiz sarkiyi katletmis. ben bile daha guzel söyluyorum bunu :A
ilk beni etiketlemissin bu biraz yukseltebilir. 1 den kurtuldun tebrikler :)

Bu haftaki şarkımız hem 90ların hem de Candan Erçetin'in en unutulmaz slowlarından: "Onlar Yanlış Biliyor"

Şahsen Candan Erçetin'in en sevdiğim şarkılarındandır ve son aylarda çok fazla dinliyorum. Umarım sizler de seviyorsunuzdur. :)

@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @umuttanyel @ozmoturk @FaJi @GunesinOglu @batuhankaralar @BesaleT
begendigim bir sarki. bir önceki yarismada en dusuklerim listesindeydin hep. bu sefer yukarilarda olacaksin.

hareketli sarki. bende cok populer olmuyorlar. diger sarkilarida dinleyeyim ortalarda olur diye dusunuyorum

Zamanla yani 2 gün içerisinde beğenmeni umuyorum o zaman.:(

Sen destek vereceğim deyince öyle hissettirdin.:( Sende mi umut verip üzenlerdensin.:(
simdi sarkinin degeri +1 puan ve dunku "arkamdan is cevirme" isi icinde -5 puan.
artik sansina ne duserse

15+ diyerek garantiye getirmeye çalişiyorsun :A Zaten en yuksek puan bu hafta 18 :F

Bu haftariskli seçim yaptın buyukdestege ihtiyacım var o kadar söylimsen anla:(

hareketli sarki. bende cok populer olmuyorlar. diger sarkilarida dinleyeyim ortalarda olur diye dusunuyorum

simdi sarkinin degeri +1 puan ve dunku "arkamdan is cevirme" isi icinde -5 puan.
artik sansina ne duserse

Faruka yazdığım cevabı oku sende kıyma kardeşine.:( İş çevirme olayı @vadikızı ile aramızda es geç onu.:bhr:

Bu haftariskli seçim yaptın buyukdestege ihtiyacım var o kadar söylimsen anla:(

Faruka yazdığım cevabı oku sende kıyma kardeşine.:( İş çevirme olayı @vadikızı ile aramızda es geç onu.:bhr:
@vadikızı da ceza alacak :A
neyse baski yapma juriye
istedigim gibi oylarim.