Peki.s.s
Dinlemedimbeğenmedin mi şarkımı![]()
Sen hiç dans etmez misin dosi .sshareketli sarki. bende cok populer olmuyorlar. diger sarkilarida dinleyeyim ortalarda olur diye dusunuyorum
simdi sarkinin degeri +1 puan ve dunku "arkamdan is cevirme" isi icinde -5 puan.
artik sansina ne duserse
profilimde hareketli bir sarki var opa opa (yunanca) hareketli sarkilarida begenirim.Dinlemedim
Sen hiç dans etmez misin dosi .ss
Senle ben Love and Blue izleyicisiyiz sırf onun hatrına tepeden bakman lazım şarkımaprofilimde hareketli bir sarki var opa opa (yunanca) hareketli sarkilarida begenirim.
ziynetinki tam dinleyemedim sonra tekrar dinleyecegim
Bende dedim love and blue neSenle ben Love and Blue izleyicisiyiz sırf onun hatrına tepeden bakman lazım şarkıma![]()
Ariana Grande ile 2. HAFTA@dosimosi @destere @Çiğdem- @vadikızı @Bully @mrt-06 @DarkLeqenD @Billy Kane @EFE UYSAL @Ahmad @Forumdash @yigit_00 @Harunnn60 @MEnes @cookies @Tzira @Maskeli Fedai @tolgab @GunesinOglu @Mr.At @MasacRE- @eskici @soo @turkuazz @dreamy @FaJi @MayısKralı @OzaN @denizz19 @batuhankaralar @Felon ve diğer herkes
Boys Like You gibi şeker bir şarkıdan sonra Ariana'nın güçlü sesini görmeye geldi sıra. Kızımız yürek yiyip Adele'in efsane şarkısı Rolling in the Deep'i coverlamış çokta başarılı olmuş milyonlar izlemiş.
Klibi yok ama çizgi karakterden Resimlere geçtik. Yavaş yavaş kliplerede ayar veriyoruz.
Ariana Grande - Rolling in the Deep
evet bununla gelse daha yüksek puan verirdim kız daha güzel duruyorÇok güzel remixlenmiş yapanın eline sağlıkbir sitem ettik bin ah işittik gibi olcak ama şimdi ben burda yarişmaya mudahale etmek istiyorum. Ariana böyle hit bir şarkıyı yorumlayacak ve kimse bilmeyecek? sadece fanlar bilecek. olmaz ama
Cover demek için albümde olmalı bence@Çiğdem- O zaman diğer sanatçılar da böyle bişey yapsın
fanları için söylemiş ve amatör bi dj alt yapıyı yapmiş. bence çek yarişmadanyada bunla katıl
araianaya hiç benzemiyor:/ şimdiler de daha güzel
berbat
evet bununla gelse daha yüksek puan verirdim kız daha güzel duruyor![]()
harbiden şarkı sıkıntısı falanmı var ariana daSen yine kıyma bize bu haftada idare et haftaya bomba gibi geliyoruz.![]()
harbiden şarkı sıkıntısı falanmı var ariana da![]()
yok yani sıkıntıdaysa diyorum fiki patinaj imdadına koşabilir her anKız 3 albüm çıkarttı daha ilk lbumu sayma zaten hit şarkı yok my everythink ve Dangerous Woman var birde Albüm dışı bang bang var başka şarkısı yok.![]()
yok yani sıkıntıdaysa diyorum fiki patinaj imdadına koşabilir her an)
hadi yine iyisin. 5 verecektim ama guzel bir sarkiymis ilkkez duyuyorum. 6 veririm belki![]()
puan dusurme cezasi ve göruyorumki 6 ya bile havalara ucmussun. bu özguvenin sana arti puan getitir6 da iyi dosicimm
ne cezası alacakmışş vadikızııı😱
@DarkLeqenD ablam hangi şarkı geldin sen göremedim de![]()
puan dusurme cezasi ve göruyorumki 6 ya bile havalara ucmussun. bu özguvenin sana arti puan getitir6 +* = * oyumu gunu gelince ögrenirsin yani 6 dan fazla
![]()