MusicSurvivor 5.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

Senle ben Love and Blue izleyicisiyiz sırf onun hatrına tepeden bakman lazım şarkıma :A
Bende dedim love and blue ne :A mavi ay geldi aklima sonra okuyunca 3 saniye sonra köseli jeton dustu :F

mavi ay diye bir dizi vardi ben kucuk cocukken. sen daha ya bebektin ya yoktun :A onu animsadim birden

Ariana Grande ile 2. HAFTA

Boys Like You gibi şeker bir şarkıdan sonra Ariana'nın güçlü sesini görmeye geldi sıra. Kızımız yürek yiyip Adele'in efsane şarkısı Rolling in the Deep'i coverlamış çokta başarılı olmuş milyonlar izlemiş.:D
Klibi yok ama çizgi karakterden Resimlere geçtik. Yavaş yavaş kliplerede ayar veriyoruz.:X

Ariana Grande - Rolling in the Deep

@dosimosi @destere @Çiğdem- @vadikızı @Bully @mrt-06 @DarkLeqenD @Billy Kane @EFE UYSAL @Ahmad @Forumdash @yigit_00 @Harunnn60 @MEnes @cookies @Tzira @Maskeli Fedai @tolgab @GunesinOglu @Mr.At @MasacRE- @eskici @soo @turkuazz @dreamy @FaJi @MayısKralı @OzaN @denizz19 @batuhankaralar @Felon ve diğer herkes

berbat :)

Çok güzel remixlenmiş yapanın eline sağlık :X bir sitem ettik bin ah işittik gibi olcak ama şimdi ben burda yarişmaya mudahale etmek istiyorum. Ariana böyle hit bir şarkıyı yorumlayacak ve kimse bilmeyecek? sadece fanlar bilecek. olmaz ama:T:

Cover demek için albümde olmalı bence (b) @Çiğdem- O zaman diğer sanatçılar da böyle bişey yapsın :F
fanları için söylemiş ve amatör bi dj alt yapıyı yapmiş. bence çek yarişmadan :A yada bunla katıl :Faraianaya hiç benzemiyor:/ şimdiler de daha güzel :X

evet bununla gelse daha yüksek puan verirdim kız daha güzel duruyor :)

Son düzenleme:

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking