MusicSurvivor 5.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

Yine de bu şarkı finallik en kötü yarı finallikti hata etmişsin. .ss

Bu hafta keller damga vurmuş harbi, @destere doğru bir yere parnak basmış.
@Çiğdem-
başrol keltoş olunca klibi kızlarla süslemeleri yine olumlu bir yöneliş ama başroldeki şarkıcı keltoş olmadığı halde klibi keltoşlarla süsleyenler benden çok çekecek bu hafta
hahahah haa şöyle işte ayoll sen @destere ye hak verdin oda sana tam puan öpüşüp barıştınız sizden beklediğim gibi

saygıdeğer keltoş sever codminim, etiketlerken destere yi üstten tırnak işaretiyle ayırırsan bana bildirim gelmez haliyle

Tabiki hak ediyorum hak etmesem bu pozisyonda işim ne?
Önemli bir pozisyona gelmiş her insan bulunduğu pozisyonu hakedecek diye bir kaide mi var ?
Zaten böyle kendini tanıt dendiğin de hep kendini övüyorsun yok 'bu kadar emek verdim' falan
bırak kardeşim seni biz övelim
övelim dediğime bakma ha övülecek bir iş yapmadın bu forumda

Sana ne
yaparım yapmam beni @OzaN beğenmiş seçmiş sana laf mı düşer çaylak

Ben de sana çok iyi puan verdim, severiz Sibel'i

ikiside şarkıdan anlamıyor zaten
sonrada puanı niye yüksek vermediniz diye isyan ediyorlar

siz seyirciye ne verdinizki seyirci size ne versin
bundan sonra artık konuya değil keltoşlara parmak atacağım pardon parmak basacağım
)

İyi de konunun Gökhan'la alakası ne, adam kel değil ki

@MasacRE- seninde geleceğin pek parlak değil? Senin tombalağın diğer şarkılarına bir göz attım youtube da ama seni kurtaracak bir şarkıya rastlamadım

@MasacRE- seninde geleceğin pek parlak değil? Senin tombalağın diğer şarkılarına bir göz attım youtube da ama seni kurtaracak bir şarkıya rastlamadım

Güzel şarkılar var da klipleri kastediyorsan doğru diyorsun bu şarkıdaki gibi bol kızlı klip yok sanırım başka
Bu hafta tek atımlık kurşunumu harcadım bundan sonra şarkılar sayesinde puan almaya çalışacağım artık

Klipsiz gelsek tam puan verir misin

ama senin parlağı o şekilde sevenleri çok geçen hafta bir kamyon beleş puan aldı şimdi klipsiz gelsende benden yüksek alacaksın diğerleri darbeyi vuracak sana, yani daha zararlı çıkarsın bu işte
sen başta hatayı yapmışsın şimdi yapacak bişey yok

Verdiğim puan seni kesinlikle memnun edecektir

Sadece ufak bir strateji hatasıydı
nasıl ufak hata? seninle sondaki diğer vatandaş arasında kırk kilometrelik mesafe oluşmuştu birde büyük hata olsa ne yapacaktın
)

bundan sonraki haftalar benim gibi jürilere değil özellikle @Bully nin türbüşonu destekleyen jürilere hitap eder şeyler koy çünkü benden sana fayda yok gibi
)

Zaten de sen sevmiyorsun diye güzel kliplerimden vazgeçecek değilim

Nerelerdeydin ya gözlerim yollarda kaldı bütün gün foruma girmeni bekledim

ya arkadaşımız kırk yılda bir foruma giriyor şimdi beleş puanlar isteyipte forumdan soğutmayasın
)

Zaten de sen sevmiyorsun diye güzel kliplerimden vazgeçecek değilim
ne demezsin türbüşonun öyle su üstünde kurbağalar gibi zıplaştığı şaheserlerden bizi mahrum etme aman